- 3 Aralık 2021
- 245
- 99
- 22
- Konu Sahibi Umaykilinc
Kızlarrrr hadi farklı bir soruyla sizlere geldimeşinize gebeliğinizi nasıl söyledinizzz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda güzelYanimdaydi
Planlı bir gebelikti zaten ,regl günümü biliyordu test verdik,eşimle alisveristeyken de saglikocagi doktoru arayıp hayırlı olsun hamilesiniz dedi abimin 2. Çocuğu olduğunda yengem ilk çocuğunun eline bir kutu verip göndermişti.Oda güzel
Rabbim bize de nasip eder inşallahPlanlı bir gebelikti zaten ,regl günümü biliyordu test verdik,eşimle alisveristeyken de saglikocagi doktoru arayıp hayırlı olsun hamilesiniz dedi abimin 2. Çocuğu olduğunda yengem ilk çocuğunun eline bir kutu verip göndermişti.
Allah isteyene, bekleyene ,bakabilene en hayırlısını sagliklisini nasip etsinRabbim bize de nasip eder inşallah
Aminnnnn inşallahAllah isteyene, bekleyene ,bakabilene en hayırlısını sagliklisini nasip etsin
Her iki hamileligimi de eşim bana müjdeledi.Kızlarrrr hadi farklı bir soruyla sizlere geldimeşinize gebeliğinizi nasıl söyledinizzz?
Ay rabbim evladınızı size bağışlasın inşallahHer iki hamileligimi de eşim bana müjdeledi.
Ben sürpriz yapmak istiyordum, doktora gidene kadar bekleyip sürprizle söyleyecektim. Ama eve gelip kapıdan girdiği gibi ağlamaya başladım anladıKızlarrrr hadi farklı bir soruyla sizlere geldimeşinize gebeliğinizi nasıl söyledinizzz?
Ay ilerde nasip olursa kesin bende böyle olurumBen sürpriz yapmak istiyordum, doktora gidene kadar bekleyip sürprizle söyleyecektim. Ama eve gelip kapıdan girdiği gibi ağlamaya başladım anladı
Ben yemeği felan bekleyemem galiba direkt arar derim gibi çok sabırsızjmakşam yemeğinde masa hazrlayıp
Kalpli kutuya testleri ve emzik koydum.
Daha inanmasa doğumdan sonra inanırdı herhalde Allah bağışlasınaradım söyledim.. insnmadı görüntülü aradı.. yine inanmadı hastaneye götürdü kan verdik sükür inandı