Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorgunluğa çare bulamadım ben de, normalde atom karınca gibiydim şimdi azıcık iş yapsam yoruluyorum. Kan ilacı da kullanıyorum ama genel olarak iyi gelen tek şey yatmakMerhabalar. Gebeliğimin 7. haftası 4 . günündeyim. Mide bulantım kusmam vs bişeyim yok ama enerjim sıfır yataktan kendimi zor kaldırıyorum sürekli uykum var ve bu durumdan çok sıkıldım aynı durumu yaşayan ve iyi gelen şeyler var mı yardımcı olur musunuz ?
UmarımValla yok iyi gelen bi şey ya. Değişen hormonlar artan kan basıncı böyle yapıyormuş onu düzeltebilen bi şeyi ben henüz sizden daha yeni bi hamiş olarak bulamadım. Bulduğum her vakitte uyuyorum sadece çok kalkamıyorum halsiz düşüyorum hemen, 3 ayın sonunda bitecek diyorlar bakalım
Yatmaktan o kadar çok sıkıldımki anlatamam bide uyudukça uyuyasım geliyo salak gibi oluyorum uyanık olduğumdada boş boş bakıyorumYapacak bir sey yok yat dinlen keyfine bak. Calisiyorsan zor tabii ama… bol bol uyu bak karnin buyudukce uyumasi da ayri sorun![]()
Mrb benim de 7+4 son adet tarihim 16 Mart benim de hiç bulantım kusmam olmadı insallahta olmaz enerji olmaması normal vitamin degelerınıze baktarınMerhabalar. Gebeliğimin 7. haftası 4 . günündeyim. Mide bulantım kusmam vs bişeyim yok ama enerjim sıfır yataktan kendimi zor kaldırıyorum sürekli uykum var ve bu durumdan çok sıkıldım aynı durumu yaşayan ve iyi gelen şeyler var mı yardımcı olur musunuz ?
Klasik "ooo bunlar iyi günlerin" muhabbeti yapmayacağım ama tadını çıkarın. Bol bol kendinize vakit ayırın. Bir de ben o güne dönecek olsam muhtemelen daha çok spor yapar, bol hareket ederdim. Çocuk sahibi olmak psikolojik olduğu kadar fiziksel de zorlayan bi şeymiş yalan yok![]()