gebelik,27.haftada sağ üst karın ağrısı

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
selam kızlarrrr....
jinekoloji başlığı altında açtım ilk olarak ama kimse yok oralarda :) neyse .. buraya yazayım

27.haftamdayım . dediğim gibi sağ üst karın bölgemde hafif gibi ama tam da hafif değil.bi sızlama gibi acı gibi bir şey var dün akşam başladı. bugün de devam ediyor...bugün pazar olduğu için doktoru arayamıyorum..acaba uyurken üzerine çok mu yüklendim karnımın..önceden yüz üstü deli yatardım hamile değilken .şimdi tabi daha dikkatliyim ama yine de uyku halindeyken kendini kontrol edemiyorsun .uyandığımda yanıma yüklenmiş olarak buluyorum....
bakalım bu akşam uyurken sırtımın altına yastık koyarak uyuyacağım ki yan dönsem de havada kalır karnımın üstü...
böyle bir şey yaşayan oldu mu....?? .. umarım bu sebeptendir.diğer sebebi dillendirmek bile istemiyorum.daha çok küçük bebeğimmm Allah korusun

öyle sürekli bir ağrı değil nadiren sağa sola dönerken acı var hafif... acildekiler bi halt bilmiyor ya.. geçen sene suyum geldiğinde,gece gittik acile ,tahlil yaptılar,bir şey yok eve git dinlen sabaha bir şeyin kalmaz dedi doktor.. biz de geri gitmedik tabi..meğerse olan olmuş... adam bizi eve yolladı ya la.. bi de diyo ki,o kadar su gelse duramazsın ayakta bayılırsın,idrar kaçmıştır diyor..gel de delirme

Ben de uyurken biraz yan tarafa yuk bindiriyorum onu nasil cozsem bilemedim
Ama henuz bi agri yasamadim, agriniz devam ederse doktora gitmelisiniz tahminle riske atilacak sey degil

Back
X