Kimse yok mu ya cevap verecek ? İlk hamileligim olacak lütfen cevap yazınMerhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak size. Gebeliğinizin 4.haftasinda neler yaşadınız ?
Bende aşırı baş ağrısı yemek yedikten sonra midem ağrıyor gibi. Sabahları uyandığımda midem yine ağrıyor gibi ağzımın tadı olmuyor uyanınca. Bu gün sol kasigimda ağrı olmaya başladı. Normalde hiç sol kasigimda ağrı olmazdı. Siz neler hissettiniz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım valla ben 4 haftada hiçbişey hissetmedim 5 hafta bitimi mide bulantısı bide göğüs ağrısı başladı bide ara ara sancim oluyor kısa süreli o kadar uyanınca sabah benimde cok kötü oluyor ağzımın tadıMerhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak size. Gebeliğinizin 4.haftasinda neler yaşadınız ?
Bende aşırı baş ağrısı yemek yedikten sonra midem ağrıyor gibi. Sabahları uyandığımda midem yine ağrıyor gibi ağzımın tadı olmuyor uyanınca. Bu gün sol kasigimda ağrı olmaya başladı. Normalde hiç sol kasigimda ağrı olmazdı. Siz neler hissettiniz ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım bende Su an 6 hastalığım kalp atışı için ne zaman gidicen yada duydunmuMerhabalar. Ben de 6 haftalık hamileyim. Benim de baş ağrım vardı. Aşırı duygusaldımbir de kasık ağrım çok fazlaydı. Hatta bu haftada bile devam ediyor ara ara. Ağzım kuruydu, dudaklarım çatlamıştı ve bir üşüme vardı bende. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Valla yazdığına o kadar çok sevindim kiCanım valla ben 4 haftada hiçbişey hissetmedim 5 hafta bitimi mide bulantısı bide göğüs ağrısı başladı bide ara ara sancim oluyor kısa süreli o kadar uyanınca sabah benimde cok kötü oluyor ağzımın tadı
:)) şu an 6 hafta olduk canım keseyi gördük kalp atışı için gün sayıyorum:))Valla yazdığına o kadar çok sevindim ki ☺ kimse ceva vermiyor. Kaçıncı haftadasin şu an ? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺☺
Önümüzdeki hafta gideceğim ben. Doktorum o zaman gel dedi. Henüz duymadık kalp atışını. İnşallah bir hafta sonraCanım bende Su an 6 hastalığım kalp atışı için ne zaman gidicen yada duydunmu
Cevabın için çok teşekkür ediyorumMerhabalar. Ben de 6 haftalık hamileyim. Benim de baş ağrım vardı. Aşırı duygusaldımbir de kasık ağrım çok fazlaydı. Hatta bu haftada bile devam ediyor ara ara. Ağzım kuruydu, dudaklarım çatlamıştı ve bir üşüme vardı bende. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Aynen bende haftaya gidicem pazartesi hayırlısı inşallah :))Önümüzdeki hafta gideceğim ben. Doktorum o zaman gel dedi. Henüz duymadık kalp atışını. İnşallah bir hafta sonra
Maşallah:)) şu an 6 hafta olduk canım keseyi gördük kalp atışı için gün sayıyorum:))
Ben öğrendiğimde çok erkendi. Adetime bir hafta kala hcg değerim 25 çıkmıştı. Sanırım 2 haftalık falandı.Cevabın için çok teşekkür ediyorumkaçıncı haftada öğrendiniz hamileliginizi ? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin canım ikimizide ben 6 ayımda hamile kaldım benimde ilk gebeliğim :)Maşallah ☺ Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiz azalmayı nasip etsin. ☺ Kaç deneyiste oldu çocuğunuz peki ☺
Sağlıkla kucağına alırsın insallahAmin canım ikimizide ben 6 ayımda hamile kaldım benimde ilk gebeliğim :)
Şöyle ben 5 haftamda gebeliği öğrendim kaşık ağrısı doktor olabilir normal demişti vucudun gebeliğe alışıyor yani bende ara ara oldu uzun süren bi ağrı yaşamadım ama için rahat etmesi için bi sonraki doktor kontrolünde doktoruna yine belirt büyük ihtimalle normal deR ama en azından için rahatlamış olurSağlıkla kucağına alırsın insallahsol kasık ağrısı çektiniz mi hiç peki ? Benim normalde hep sağ kasigim ağrır regl döneminde bu gün ilk kez sol kasigim ağrıdı normalde hiç agrimazdi. Sizce sebebi nedir yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?