Gebelik acilll

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
28
Merhaba. Bugün doktora gittim gebe oldugumu öğrendim 5 bucuk haftalik ama kesenin içinde bebek gözükmüyor dedi 8 gun somra gel dedi geriden geliyor olabilir dedi. Ve bana kan sulandirici igne verdi oksapar ismi ve decavit,progestan,prilam dr verdi bos gebelik olabilir mi sevinemedim bile 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kese veya bebek haftasına göre değil beta hcg sonucuna göre görünür veya görünmez merak etmeyin sonucunuz kaçtı büyük ihtimal geç döllenmedir. Çünkü daha ilk haftalardasınız

Doktorlar oksapar verirken kırk kere düşünür aslında. Pıhtılaşmadan şüphelenmiş demek ki gelişir daha iyi. Erken olunca görünmemesi normal. Bi daha kalbi de görürsün zaten hayırlı olsun

Doktorlar oksapar verirken kırk kere düşünür aslında. Pıhtılaşmadan şüphelenmiş demek ki gelişir daha iyi. Erken olunca görünmemesi normal. Bi daha kalbi de görürsün zaten hayırlı olsun
Insallah görürüm 8 gun somra gidicem hap kullaniyorum kan sulandirici hemde igne kullaniyorum

Değerin yüksek olup bebek görünmeseydi o zaman boş gebelik ihtimali olurdu canım böyle olması daha iyi demekki yeni ve beta hcg katlandıkça bebekte görünecek inşAllah ☺
Ay insAllah carsamba günü gidicem igneler vuruluyorum simdi hayirlisi olsun normalde pko hastasiyim olmasina sasirdim cok😊 zaten heveslenmedim ici bos olursa bile en azindan olabiliyor demekku diyorum pkolu oldugum icin😊

Ay insAllah carsamba günü gidicem igneler vuruluyorum simdi hayirlisi olsun normalde pko hastasiyim olmasina sasirdim cok😊 zaten heveslenmedim ici bos olursa bile en azindan olabiliyor demekku diyorum pkolu oldugum icin😊
Evet canım neden olmasın bak çok şükür olmuş bile ☺️ İnşAllah hayırlı haberler alırsın buraya da yaz ☺️

Back
X