- 16 Eylül 2022
- 126
- 78
- 28
- 37
- Konu Sahibi SCORPION WOMAN35
Gebelik aşısı yaptıran hamile kalan var mı...2022 ücreti nedir,nasıl yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelık asısı ne? asılamayı mı dıyosun? onu dr uzun donem cocuk sahıbı olamayanlara kendı onerıyor da yapıyor. uygun gorurse. sartlara bakıyolar yumurtlama tedavısı ya da sperm analızı sonrası kararlastırılıyo. benım donemımde yanı 1.5 2 yıl once 2500 falandı ama sımdı hersey 2 ye 3 katına cıktı. her sehir farklı her dr farklı.:SGebelik aşısı yaptıran hamile kalan var mı...2022 ücreti nedir,nasıl yapılıyor
Yok cnm aşılama değil dediğim.....gebe ihtimalini artıran bi aşı iğneymiş ben de yeni yeni duymaya başladım ne olduğunu tam bilmiyorumgebelık asısı ne? asılamayı mı dıyosun? onu dr uzun donem cocuk sahıbı olamayanlara kendı onerıyor da yapıyor. uygun gorurse. sartlara bakıyolar yumurtlama tedavısı ya da sperm analızı sonrası kararlastırılıyo. benım donemımde yanı 1.5 2 yıl once 2500 falandı ama sımdı hersey 2 ye 3 katına cıktı. her sehir farklı her dr farklı.:S
Merhaba peki ne işe yarıyor muyuz...sizin probleminiz neydi sakıncası yoksa sorabilir miyimSelamlar benm ikinci tüp bebek denemem Allah isterse doktorum bana uygulaycak hafyaya Çarşamba'ya Neupogen diye bir iğne kutu içerisinde 5 adet var transfer öncesi rahim içine uygulanacak sonrasındada ya koluna yada karnına verilen ölçüde uygulaycaksın dedi
Kesin çözüm değilmiş ama işe yarıyormuş embriyoların tutunmasını sağlıyormuş...benm sebepsiz infirlite...ilk denememiz olmadı şimdi ikinci denememizMerhaba peki ne işe yarıyor muyuz...sizin probleminiz neydi sakıncası yoksa sorabilir miyim
Benimde sebepsiz ikincide rahime tutunamadı malesefKesin çözüm değilmiş ama işe yarıyormuş embriyoların tutunmasını sağlıyormuş...benm sebepsiz infirlite...ilk denememiz olmadı şimdi ikinci denememiz
Kısmet bakalım bu kezde böyle deneylim taze transfer ve gebelik aşısınıBenimde sebepsiz ikincide rahime tutunamadı malesef
Merhaba transferiniz nasıl sonuçlandı acaba?Kızlar ben hayırlısıyla transferimi oldum sabah ilk neupogen ile rahim için yıkandı 3,5 saat sonrada iki adet embriyo transferm oldu 31 Ekim tahlil günüm![]()
Pozitif 5 aylık gebeyim kızım oluyor inşallahMerhaba transferiniz nasıl sonuçlandı acaba?