Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba. Gebeliğimin 12. Haftasindayim ikili tarama yaptırdım bugün ense kalınlığı 1. 6 çıktı fakat nazal kemik gözlenemedi yazıyor. Sonuç 20 gün sonra çıkıcak beni bir telaş sardı nasıl beklerim 20 gün bilmiyorum. Görülmemesi normalmi bilgisi veya tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi çok endişeliyim. Detaylı ultasonda bebek sırt üstü yatıyor ölçemiyorum dedi epey uğraştı fakat neyi ölçemedigini söylemedi burun kemiğinin görülmemesin yan veya sırt üstü yatmasıyla bı bağlantısı varmı korkuyorum
Selam kızlar. Gebeliğimi öğrendiğim gün sabaha kadar hatta öğlene kadar baş ağırsından ağladım. Bir tane Parol aldım bana mısın demedi. Duş aldım saatlerce kafama su tuttum hafifledi. Ama o günden beri ağrı o derece şiddetli olmasada devam ediyor
Eğilirken sanki kafam çalkalanıyor. Oturup kalkarken yine öyle.
Bu nasıl bir ağrı daha yeni gebeyim.
nasıl baş ettiniz sizler?