- 24 Ekim 2019
- 49
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi huzurlubekleyis
-
Bana bulantı yapıyor o yüzden icemiyorum da siz de de mi aynisi oluyor acabaBende duzenli kullanmiyorum su zamana kadar birsey olmadi cnm dr a sordugumda 2 3 gunde 1 bile kullanabilirsin dedi ama ben haftada 1 anca 3 haftadir hic kullanmiyorum hatta
Folik asit hic vermediler deneme rağmen vitamin verdiler balık yagi içeren iyi bir ilaç o da bulantı yaparmış o yüzden içme denildi. Onun dışında sağlık ocağı kan ve b12 onları kullanmadimEn azindan basindan 12. Haftaya kadar folik asit kullanmaliydiniz. Bir suru seye gelisimsel seye iyi geliyor. Simdide multi vitamin kullanabilirsiniz
Folik asit hic vermediler deneme rağmen vitamin verdiler balık yagi içeren iyi bir ilaç o da bulantı yaparmış o yüzden içme denildi. Onun dışında sağlık ocağı kan ve b12 onları kullanmadim
Evet cnmBana bulantı yapıyor o yüzden icemiyorum da siz de de mi aynisi oluyor acaba
Evet ama bende bulantı olduğu için içme ama beslenmene dikkat et denildi3.aydan itibaren doktor kan ilaci ve omega3 vitamini verdi kullaniuorum doguma kadar kullanmaliymisiz
Bi devlet bi özel ikisine de gittim devletin verdiği vitamin bulantı yaparmış özelde bunu sordum bilerek içme yememe dikkat et et balık tüket bolca dedi. Verilen vitaminde balık yagi ve bi çok şey içeriyor devlet karşılamıyor hatta ilacı balık yagi da bulantı yaparmış ama bana kan ilacıni sağlık ocağı verdi devletteki doktor vermedi sormadiKim verdi kim bulanti yapar icme dedi
Beslenmeye özen gosterilince birşey olmaz dedi ozeldeki doktorumEvet cnm
Bi devlet bi özel ikisine de gittim devletin verdiği vitamin bulantı yaparmış özelde bunu sordum bilerek içme yememe dikkat et et balık tüket bolca dedi. Verilen vitaminde balık yagi ve bi çok şey içeriyor devlet karşılamıyor hatta ilacı balık yagi da bulantı yaparmış ama bana kan ilacıni sağlık ocağı verdi devletteki doktor vermedi sormadi
Hangi besinleri yiyorsun ilaclar yerineEvet ama bende bulantı olduğu için içme ama beslenmene dikkat et denildi
Balık et tavuk aslında pek et sevmesemde eşim zorluyor bebeğimiz içinBalik falan yiyebiliryorsaniz cok.iyi.. beni..kullandigimida devlet karsilamiyor ozel aliyorum.. bi multivitamin kullanmayi.deneyin ama iyi olabilir. Kan ilacinida testlere gore vermislerdir diye dusunuyorum.bende kullaniyorum dusuk cikti degerlerim.hatta ben bir.suru vitamin kullaniyorum.,)
Balık et tavuk ıspanak bunun gbi çok besleyici şeyler yemeklere sevmesemde aslında ilaç kullanmadigim için az da olsa et yatiyorumHangi besinleri yiyorsun ilaclar yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?