Kızlar merhaba. Bir arkadaşım için soruyorum. Kendisi geçen hafta hamile olduğunu öğrendi hemen doktora gitti gittiğinde normalde geçen hafta uygulamaya göre 6 hafta görünüyor doktor 5+2 demiş sıvı görünüyor diyip düşük iğnesi vermiş ilaç vermiş. Bugün için de tekrar çağırmış. Bugün gitti arkadaşım 5+4 görünüyormuş 2 gün gelişme göstermiş yani 6 günde, sağlıksız sperm ve yumurta birleşimi olabilir diyip kürtaj demiş ama kan testlerine bakalım bi demiş. Betası da en son 1400 lerdeyken şu an 6000 küsürlerde yani sağlıklı bir artış var. Ama morali çok bozuktu beni aradığında baya ağlıyordu çok etkilendim bende hamileyim şu anda Allah çocuklarımızı bağışlasın. İsterim sağlıklı gebeliği gitsin. O doktordan çıkıp başka doktora anlatmış durumunu o da kesenin boyutu için şu an 7,5 cumaya kadar 10 olması gerekiyor yoksa kürtaj demiş. Ya var mı böyle olan ne bileyim gelişir mi acaba. Chat gpt çok olumsuz konuşmuyor beta artışı çok iyi bişey falan diyor hatta. Ben bi ümit sormak istedim iyi şeyler söylemek istiyorum. Boş yere umut vermek de olmaz. O yüzden sormak istedim.