• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik bebek gelişmeme durumu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tugce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2022
1.760
2.054
63
Kızlar merhaba. Bir arkadaşım için soruyorum. Kendisi geçen hafta hamile olduğunu öğrendi hemen doktora gitti gittiğinde normalde geçen hafta uygulamaya göre 6 hafta görünüyor doktor 5+2 demiş sıvı görünüyor diyip düşük iğnesi vermiş ilaç vermiş. Bugün için de tekrar çağırmış. Bugün gitti arkadaşım 5+4 görünüyormuş 2 gün gelişme göstermiş yani 6 günde, sağlıksız sperm ve yumurta birleşimi olabilir diyip kürtaj demiş ama kan testlerine bakalım bi demiş. Betası da en son 1400 lerdeyken şu an 6000 küsürlerde yani sağlıklı bir artış var. Ama morali çok bozuktu beni aradığında baya ağlıyordu çok etkilendim bende hamileyim şu anda Allah çocuklarımızı bağışlasın. İsterim sağlıklı gebeliği gitsin. O doktordan çıkıp başka doktora anlatmış durumunu o da kesenin boyutu için şu an 7,5 cumaya kadar 10 olması gerekiyor yoksa kürtaj demiş. Ya var mı böyle olan ne bileyim gelişir mi acaba. Chat gpt çok olumsuz konuşmuyor beta artışı çok iyi bişey falan diyor hatta. Ben bi ümit sormak istedim iyi şeyler söylemek istiyorum. Boş yere umut vermek de olmaz. O yüzden sormak istedim.

10. Haftaya kadar bekleyeblr. Ben doktor kontrlde bekledim bazen geç döllenme olabiliyor

10. Haftaya kadar bekleyeblr. Ben doktor kontrlde bekledim bazen geç döllenme olabiliyor
Bencede öyle bende öyle dedim geç döllenmedir bazen ilk haftalar haftasını yakalamıyor hafta ilerledikçe yakalıyor dedim benim ilk gebeliğim de 6 olması gerekirdi 5 diyorlardı. Ama işte sıkıntı doktorun 6 günde 2 günlük gelişme gösterdiğini söylediği için yani doktor bi anlamda olumsuz konuştuğu için canı sıkkın. Ben bu cumada kürtaj falan hemen düşünmesi taraftarı değilim Bencede beklemesi daha uygun olabilir

Bende de ilk gebeligimde öyle olmuştu , beyan yükselmişti ancak gelismemisti daha sonra kendiliginden düştü.bende kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı ondan Bebek gelismiyormus.

Bende de ilk gebeligimde öyle olmuştu , beyan yükselmişti ancak gelismemisti daha sonra kendiliginden düştü.bende kan pihtilasmasina yatkınlık çıktı ondan Bebek gelismiyormus.
Benim arkadaş bugün başka doktora da gitti kese boyutu 7,2 demiş bugünkü doktor yani haftasına göre kese baya küçük kalıyor cuma muhtemelen kürtaj olursun demiş. Bekleyecek şimdi cumaya kadar. Hayırlısı olsun zor tabi da yapacak hiç bir durum yok

Back
X