- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
- Konu Sahibi Floydblack
Kızlar 13. Haftada bel agrısı normal mi bir gün oluyor ertesi gün geçiyor ama oturdugumda beni zorluyor bazen yatamıyorum bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hamilelik zor ve hassas bır surec bizler ıcın kanamanın olmadığı surece korkmanı gerektirecek bırsey yok sağlıkla kucağına al ınsallahKızlar 13. Haftada bel agrısı normal mi bir gün oluyor ertesi gün geçiyor ama oturdugumda beni zorluyor bazen yatamıyorum bile
5. Haftada kanamam oldu onu da yasadım yani yine bel agrım olmuştu hatta şimdi de olunca merak ettim bu haftalarda yasayan var mı diyeMerhaba hamilelik zor ve hassas bır surec bizler ıcın kanamanın olmadığı surece korkmanı gerektirecek bırsey yok sağlıkla kucağına al ınsallah
Bol bol dınlen kendıne ve beslenmene dikkat et bol bol dua et Allaha sığınırım olacağı varsa o cocugun hıcbırsey engel olamaz emın ol5. Haftada kanamam oldu onu da yasadım yani yine bel agrım olmuştu hatta şimdi de olunca merak ettim bu haftalarda yasayan var mı diye
Normal bir durum o bende de olmuştu diye hatırlıyorumBende yenı transfer oldum daha doğrusu 11. Gunum 4. Günden buyana sancım var kasıklarımda
Çalışan insan olunca maalesef cok dinlenme sansımız olmuyor raporlarla idare ettik ama bakalım hayırlısıBol bol dınlen kendıne ve beslenmene dikkat et bol bol dua et Allaha sığınırım olacağı varsa o cocugun hıcbırsey engel olamaz emın ol
Rabbım yardımcın olsun calısınca zor evet bılıyom bende oğlumda hep calıstım hatta ıstemıyordum dıyebılırım kanamaları herseyım oldu ama cok sukur yıne de dogdu sag salım dusun onun bu dünyada rızkı varsa hıcbırsey engel olamaz teslim o rabbıme ve stres yapma aslaÇalışan insan olunca maalesef cok dinlenme sansımız olmuyor raporlarla idare ettik ama bakalım hayırlısı
Stres yapmıyorum tatlım sadece benim gibi bu haftalarda bel agrısı yasayan varmı merak ettim. Gecmesi için beler yaptılar soracaktımRabbım yardımcın olsun calısınca zor evet bılıyom bende oğlumda hep calıstım hatta ıstemıyordum dıyebılırım kanamaları herseyım oldu ama cok sukur yıne de dogdu sag salım dusun onun bu dünyada rızkı varsa hıcbırsey engel olamaz teslim o rabbıme ve stres yapma asla
Normal bir durum o bende de olmuştu diye hatırlıyorum
Bılmıuorjm bende 2 defa dıs gebelık gecırdım ondan korkuyorum bu sancılarda. Ama yapacak bısey yok ne gelırse ondanNormal bir durum o bende de olmuştu diye hatırlıyorum
Insallah sıze bı fıkır veren cıkar o konuda ama bence ilacı dinlenmekStres yapmıyorum tatlım sadece benim gibi bu haftalarda bel agrısı yasayan varmı merak ettim. Gecmesi için beler yaptılar soracaktım
Bende gecirdim dış gebelik. Sancılar dıs gebelikte bu kadR erken başlamazBılmıuorjm bende 2 defa dıs gebelık gecırdım ondan korkuyorum bu sancılarda. Ama yapacak bısey yok ne gelırse ondan
10 yıl pldu benımde hatırlamıyorum nasılsın basladı nasıldı tek hatırladığım cok sıddetlı ağrılar tesekkur edıyorum canımBende gecirdim dış gebelik. Sancılar dıs gebelikte bu kadR erken başlamaz
Merhabalar dış gebelik geçirmişsiniz ne kadar korundunuz ve ne kadar sonra hamile kaldınız acaba. Benimde bu sürecim yeni bitti ama hala korkuyorumBende gecirdim dış gebelik. Sancılar dıs gebelikte bu kadR erken başlamaz
Mayıs ayında gecirdim iğne ile tedavi edildim eylül ayında tekrar hamile kaldımMerhabalar dış gebelik geçirmişsiniz ne kadar korundunuz ve ne kadar sonra hamile kaldınız acaba. Benimde bu sürecim yeni bitti ama hala korkuyorum