GEBELİK BELİRTİLERİ HAKKINDA

VUSLATIM

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
122
28
18
30
Hanımlar selamlar, 05.12.2023 çatlama günümdü ovulasyon testime göre, değerlendirdik bir kaç gündür göğüslerimde çok fazla hassasiyet var ve oturup kalkarken sağa sola dönerken hapşururken öksürürken sadece sağ kasığımda batma oluyor. Şiddetli baş dönmesi yaşıyorum ve ara ara mide bulantım oluyor. Ama midebulantım adet öncesinde de oluyordu ben de. Fakat bu kasık batması 2-3 gündür devam ediyor anlayamadım bunu. Adetim bu ayın 18inde bu belirtiler normal mi acaba çatlama günü değerlendirdiğimiz zaman tutmuş olabilir mi?

Ay bizde bu ay adetten hemen sonra korunmasız ilişkiye başladık. Aşırı kaşık ağrısı mide bulantısı halsizlik uykusuzluk falan yaşıyorum ama bilemedim soğuktanda olabilir diye düşünüldüm bat 7 gün sonra bakalım hayırlısı :) inşallah gebelik vardır sizde de kucağınız boş kalmasın

Ay bizde bu ay adetten hemen sonra korunmasız ilişkiye başladık. Aşırı kaşık ağrısı mide bulantısı halsizlik uykusuzluk falan yaşıyorum ama bilemedim soğuktanda olabilir diye düşünüldüm bat 7 gün sonra bakalım hayırlısı :) inşallah gebelik vardır sizde de kucağınız boş kalmasın
Hadi hayırlısı olsun inşallahhh :) Amiin sizin de kucağınız boş kalmasın inşallah bu ay ovulasyon testini denedim eğer tutarsa size de tavsiye ederim

Ya ben geçen ay adetten 10 gün önce falan bi muayene oldum bir sıkıntı varsa bileyim diye, doktor rahmin çok iyi durumda yumurtalıklarında çok iyi çalışıyor sadece sağ tarafta kist var ama önemli değil kendi kendine gider dedi. O yüzden bizde denemeye başladık ilk kez. Bakalım eğer bir kaç denemede olmaz ise o testten alırım çünkü uygulamadan takip ediyorum şu an

Ya ben geçen ay adetten 10 gün önce falan bi muayene oldum bir sıkıntı varsa bileyim diye, doktor rahmin çok iyi durumda yumurtalıklarında çok iyi çalışıyor sadece sağ tarafta kist var ama önemli değil kendi kendine gider dedi. O yüzden bizde denemeye başladık ilk kez. Bakalım eğer bir kaç denemede olmaz ise o testten alırım çünkü uygulamadan takip ediyorum şu an
Daha çok yeni başlamışsınız denemeye 1 seneye kadar olmaması normal 1 sene sonrasında doktorlar tedavi öneriyor.. Bizim aralık 12de tam 1 sene oldu denemeye başlayalı bakalım çarşamba neler olacak

Daha çok yeni başlamışsınız denemeye 1 seneye kadar olmaması normal 1 sene sonrasında doktorlar tedavi öneriyor.. Bizim aralık 12de tam 1 sene oldu denemeye başlayalı bakalım çarşamba neler olacak
Hayırlısı olsun inşallah sizin içinde :)

Miyde bulantısı olması için erken bence inşallah Hamilesinizdir

Adetinize ne kadar var adet öncesi de mide bulantısı olur maalesef hamilelik ve adet belirtileri benziyor ayırt etmek zor
Şu an 6 gün var ama bulantım geçti sadece sabahları bi bulantı oluyor o kadar. Ağrım da düne kadar vardı belime bacağıma vuruyordu ama bugün iyiyim çok şükür

Sağ kasıkta bacağıma vuran bir ağrı vardı geçen haftadan beri belime falanda vuruyordu ağrısı. Göğüs hassasiyeti dediğinin dokununca acımasından bahsediyorsanız evet var ama dediğim gibi bat 6 gün sonra olduğu için onun etkisindendir diye düşünüyorum

Sağ kasıkta bacağıma vuran bir ağrı vardı geçen haftadan beri belime falanda vuruyordu ağrısı. Göğüs hassasiyeti dediğinin dokununca acımasından bahsediyorsanız evet var ama dediğim gibi bat 6 gün sonra olduğu için onun etkisindendir diye düşünüyorum
Evet öyle düşünün çünkü hamilemiyim diye stres yapınca adet düzeniniz bozuluyor inşallah tez zamanda hayırlı haberi alırsınız ben doktordan sonra burdan bilgi veririm seninde hayırlı haberini bekliyor olacağım :)

Selamlar bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür gebelik varmışşşş :) Darısı sana ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah :)
Yaaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🥰 bende regl oldum önümüzdeki aylarda nasipse 😍😍😍

Back
X