• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 5 KASIM BİRLİKTE BEKLEYİM🤰

Bende yerleşme kanaması falanda olmadı ya 5 Kasım adet günüm bakalım umutsuzum o yüzden
Ben elendim rüyamda regl olduğumu gördüm uyandım bingo çatlamadan sonra bugün 13. Gün çatlama gece 12 1 gibi olduğunu hissetmiştim yine yakın saatlerde regl oldum ama benim hiç kasık ağrım yok garip geliyor 12 yaşından beri regl oluyorum ve ağrısız sancısız geçirdiğim 2 3 filandır ya

İnşallah vardır canım allahım güzel haberleri nasip etsin bize inşallah 🙏🏻❤️
Ya şöyle ince bir çizgi belirdi ama sanki o cam yerinin içinde idrar birikmiş gibi oldu. Çok da bekletmedim aslında. Test mi bozuk hiç birşey anlayamadım 🥺

Eklentiler

• IMG_9704.webp
    IMG_9704.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 33
Bende yerleşme kanaması falanda olmadı ya 5 Kasım adet günüm bakalım umutsuzum o yüzden
Merhaba inşallah güzel haberler alırsınız 🌸 ben 6+4'üm şuan ve yerleşme kanaması bende de olmadı. herkeste olması gerekiyor gibi bi durum söz konusu değil canınızı sıkmayın 🐣

Ya şöyle ince bir çizgi belirdi ama sanki o cam yerinin içinde idrar birikmiş gibi oldu. Çok da bekletmedim aslında. Test mi bozuk hiç birşey anlayamadım 🥺
bu testlerde en doğru sonucu testin içini açarak alırsınız camı insanı yanıltıyor maalesef ama var gibi duruyor 🌸

Kızlar biz nerede hata yapıyoruz bilmiyorum bu ovulasyon testleri de biraz geriyo bence bizi. Bir de daha rahat olup akışına bırakmak daha mı iyi gelir acaba?
Ben ilk gebeliğimde(7 haftalıkken düşükle sonuçlandı) hiç farketmeden hamile kaldım korunmayı bıraktığım gibi hamile olduğumu öğrendim. Ne yerleşme kanaması ne ağrı ne sızı vardı sadece midem bulanmıştı öyle beta verdim 1000 küsürle öğrendim.

Ama bu ay ovulasyon testleri kullandım o kadar dikkat ettim olmadı(bugün yarın regl olacağım gibi), yani demem o ki iyi gelir diye yaptığımız şeyler ters tepiyo sanki. Akışına bırakmaya çalışacağım bu ay biliyorum zor(3 gün önce bir ton erken test ve sonra beta veren biri olarak) ama bu ay çok yıprandım sürekli belirti kontrol etmekten sürekli test yapsam mo diye düşünmekten gerçekten çok stres oldum akışına bırakma hakkında fikir ve önerileriniz varsa açığım 💕

Üzülme canım bende regl olucam bidahaki aya inşallah rabbim nasip etsin ❤️🙏🏻
İnşallah canım bugünden itibaren hayıt hapı folik asit ve eşimle takviyeler ie başlamayı düşünüyorum ovülasyon testi de kullanayım diyorum çünkü pcos başlangıcı var belki yumurtam çatlamayacak bilmem lazım o yüzden

İnşallah canım bugünden itibaren hayıt hapı folik asit ve eşimle takviyeler ie başlamayı düşünüyorum ovülasyon testi de kullanayım diyorum çünkü pcos başlangıcı var belki yumurtam çatlamayacak bilmem lazım o yüzden
Havuç yemekte yumurtayı çatlatıyor canım Bilgin olsun doktorum söyledi bana da

inositol kullanın lütfen. bende de pcos var ve ben yumurtlama dönemime kadar inositol kullandım şuan hamileyim

inositol kullanın lütfen. bende de pcos var ve ben yumurtlama dönemime kadar inositol kullandım şuan hamileyim
Hangi marka kullandınız canım benim pcos teşhisi yeni konuldu hormonlarım düzgün her ay düzenli adet ve yumurtlama görüyorum ama ultrasonda hoca fazla folikül gördüğü için pcossun dedi. Bizim infertilitemiz erkek kaynaklı zaten

Back
X