madamma Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 169 107 53 28 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #1 Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba?
Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba?
A Admin9595 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Aralık 2020 970 En iyi cevaplar 1 195 33 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #2 madamma .!.: Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende öyleydim 9 dan sonra miğde bulantı ve kusma yaşadım o da sadece sabahları şu an o da yok
madamma .!.: Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende öyleydim 9 dan sonra miğde bulantı ve kusma yaşadım o da sadece sabahları şu an o da yok
madamma Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 169 107 53 28 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #3 Admin9595 .!.: Bende öyleydim 9 dan sonra miğde bulantı ve kusma yaşadım o da sadece sabahları şu an o da yok Genişletmek için tıkla... Çevrede herkesin ki oluyor ya tedirgin oluyorum bakalım haftaya doktora gideceğim umarım birşey olmaz
Admin9595 .!.: Bende öyleydim 9 dan sonra miğde bulantı ve kusma yaşadım o da sadece sabahları şu an o da yok Genişletmek için tıkla... Çevrede herkesin ki oluyor ya tedirgin oluyorum bakalım haftaya doktora gideceğim umarım birşey olmaz
A Admin9595 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Aralık 2020 970 En iyi cevaplar 1 195 33 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #4 madamma .!.: Çevrede herkesin ki oluyor ya tedirgin oluyorum bakalım haftaya doktora gideceğim umarım birşey olmaz Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bende de herkesin beli falan ağrıyodu ben hamile olduğumu bile unutuyodum
madamma .!.: Çevrede herkesin ki oluyor ya tedirgin oluyorum bakalım haftaya doktora gideceğim umarım birşey olmaz Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bende de herkesin beli falan ağrıyodu ben hamile olduğumu bile unutuyodum
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.864 528 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #5 madamma .!.: Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Herkeste belirti olmak zorunda degil
madamma .!.: Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Herkeste belirti olmak zorunda degil
D dogatam Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2021 1.749 1.549 63 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #6 madamma .!.: Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kontrollere gittiniz degilmi ..bebeğin kalp atışı falan goruldumu
madamma .!.: Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kontrollere gittiniz degilmi ..bebeğin kalp atışı falan goruldumu
Funda44 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2021 2.771 1.340 53 30 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #7 madamma .!.: Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Herkesin vücudu farklı tepkiler ver canım benim arkadaşımın hamileligi de çok rahat geçmişti kusma felan hic olmamıştı bile. Sağlıkla gelsin inşallah
madamma .!.: Arkadaşlar 8 haftalık gebeyim ve hiç bir şekilde belirtim yok mide bulantisi tiksinme hiç birini yaşamıyorum bu durum normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Herkesin vücudu farklı tepkiler ver canım benim arkadaşımın hamileligi de çok rahat geçmişti kusma felan hic olmamıştı bile. Sağlıkla gelsin inşallah
madamma Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 169 107 53 28 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #8 Nosking .!.: Herkeste belirti olmak zorunda degil Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir ya
madamma Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 169 107 53 28 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #9 dogatam .!.: Kontrollere gittiniz degilmi ..bebeğin kalp atışı falan goruldumu Genişletmek için tıkla... Evet canım duyduk kalp atışını 6. Haftada
dogatam .!.: Kontrollere gittiniz degilmi ..bebeğin kalp atışı falan goruldumu Genişletmek için tıkla... Evet canım duyduk kalp atışını 6. Haftada
madamma Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 169 107 53 28 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #10 Funda44 .!.: Herkesin vücudu farklı tepkiler ver canım benim arkadaşımın hamileligi de çok rahat geçmişti kusma felan hic olmamıştı bile. Sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım inşallah
Funda44 .!.: Herkesin vücudu farklı tepkiler ver canım benim arkadaşımın hamileligi de çok rahat geçmişti kusma felan hic olmamıştı bile. Sağlıkla gelsin inşallah Genişletmek için tıkla... Çok sağol canım inşallah
Nosking Twin mom Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Şubat 2020 12.655 28.864 528 22 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi madamma #11 madamma .!.: Umarım öyledir ya Genişletmek için tıkla... 25.haftamdayım sadece mide yanmasi yaşadim o da 12.haftadan sonra başladı. Bebeklerim de gayet sagliklilar
madamma .!.: Umarım öyledir ya Genişletmek için tıkla... 25.haftamdayım sadece mide yanmasi yaşadim o da 12.haftadan sonra başladı. Bebeklerim de gayet sagliklilar