Gebelik belirtileri yardım lütfen :)

bulut14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
28
0
1
26
Selam kızlar hamile olup olmadığımı bilmiyorum hamile olupta gögüslerinde farklı bir agrı olan varmı büyüme hassaslaşma hamilelikte nasıl bir gögüs değişimi yaşanıyor yaşayanlar bilgilendirirse sevinirim :)

Göğüste hassasiyet oluyor bende öyle olmuştu sütyen bile takamıyordum.

İlk gebeligim hamile olduğumu bilmeden önce sutyenden o kadar rahatsız oldum ki çıkarıp attım göğüslerim aşırı ağrıyordu 2 cı gebelikte de göğüs ağrısı falan olmadı, 2 gebelikte canım turşu istiyordu daha öğrenmeden önce, istiyorsan Allah nasip etsin inşallah

Göğüste hassasiyet oluyor bende öyle olmuştu sütyen bile takamıyordum.
Aslında şöyle reglime 5 gün kala 2 gün süren çok az ve açık pembe leklenmem oldu migde bulantım aşırı vardı 2 gün sonra test yaptım silik 2 çizgi vardı regli olmam gereken gün test yaptım negatif çıktı ara ara kasık batmalarım oluyo 10 gündür gögüslerimde aşırı bir agrım var ve sanki şiştiler gibi uykuya düşkünlüğüm var yorgunluk hissi var ve iştahım çok fazla açıldı sizdede bunlar varmıydı ilk defa bunları yaşıyorum

Amin canım sağol kafam çok karıştı ilk defa oluyo böyle

Bende hiçbir belirti olmadı ama eskiden regl olacağım zaman göğüslerimde hassasiyet oluyordu

Amin canım sağol kafam çok karıştı ilk defa oluyo böyle
Belki de vardır canım kan testi yaptır pazartesi günü için rahat etsin her hamilelik farklı oluyor ilkinde pek bişey olmadı kusma falan 2 cı de zor geçti kusma falan kilo bile verdim

Bende hiçbir belirti olmadı ama eskiden regl olacağım zaman göğüslerimde hassasiyet oluyordu
Reglim olmam gereken tarihten 5 gün önce hafif açık pembe lekelenme şeklinde oldu ve 2 gün bile sürmedi bu göğüs ağrısı çok farklı dokunamıycak kadar ve sütyen aşırı rahatsız ediyor

A
Belki de vardır canım kan testi yaptır pazartesi günü için rahat etsin her hamilelik farklı oluyor ilkinde pek bişey olmadı kusma falan 2 cı de zor geçti kusma falan kilo bile verdim
Yaptırıyım en iyisi çünkü hamiş gibi hissediyorum vücudum da değişiklikler var teşekkürler

Bende diğerleri olmadı hiç sadece göğüs hassasiyeti oldu dediğim gibi. Bir doktora görünün bence

Aynı bende hassasiyet olmuştu dokundukça aciyordu sızlıyor gibi degiisk bişey oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…