Gebelik belirtileri

Pinterest35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
1.093
1.181
83
29
Merhabalar . Beyaz krem şeklinde akıntım gün boyu çoğaldı sol kasığımda cook hafif ara ara ağrılar hissettim suan yok ama . Sadece akıntım bugun 3.günü baya coğaldı bir belirti midir baska bir belirtim yok

Akıntı ve kasıkta ağrılar belirti ama adetinize kaç gün var 🙂

Daha varmış adetine yakın daha çok farkedersin değişiklikler :)

Arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yorum yaparsanız sevinirim kızlar en son 13 şubatta adet oldum ama 2 gün sürdü ve az açık pembe şeklinde geldi adetim bittikten sonra akintilarim affedersiniz ha bire iç çamaşırı değiştiriyordum 10 gün boyunca beyaz kremsi akıntım oluyordu bazen de uzayan şeffaf akıntı. Oluyordu bugün yine oldu aniden geliyor kaşıntı yanma yok baş ağrılarım birden ağrı giriyor zaten kasik ağrılarım da var acaba hamile. Olabilir miyim üzerine görmüş olabilir miyim lütfen biri yorum yapsın kafam çok karışık böyle belirtisi olan var mı bide yemek yedikten sonra midem ağzıma. Kadar geliyor rahatsız ediyor beni yediklerim ne yersem. Öyle oluyor 😔😔 lütfen

Arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yorum yaparsanız sevinirim kızlar en son 13 şubatta adet oldum ama 2 gün sürdü ve az açık pembe şeklinde geldi adetim bittikten sonra akintilarim affedersiniz ha bire iç çamaşırı değiştiriyordum 10 gün boyunca beyaz kremsi akıntım oluyordu bazen de uzayan şeffaf akıntı. Oluyordu bugün yine oldu aniden geliyor kaşıntı yanma yok baş ağrılarım birden ağrı giriyor zaten kasik ağrılarım da var acaba hamile. Olabilir miyim üzerine görmüş olabilir miyim lütfen biri yorum yapsın kafam çok karışık böyle belirtisi olan var mı bide yemek yedikten sonra midem ağzıma. Kadar geliyor rahatsız ediyor beni yediklerim ne yersem. Öyle oluyor 😔😔 lütfen
Erken gebelik testi yap canım

Ya ben bu ay adet oldum ondan şüphe duydum biraz çünkü az geldi ve pembeye döndü bittikten sonra goguslerimin şişkinliği geçmedi kasik ağrılarım başladı akıntı desen her gün iç çamaşırımi değiştirmek zorunda kalıyorum ondan yani

Ya ben bu ay adet oldum ondan şüphe duydum biraz çünkü az geldi ve pembeye döndü bittikten sonra goguslerimin şişkinliği geçmedi kasik ağrılarım başladı akıntı desen her gün iç çamaşırımi değiştirmek zorunda kalıyorum ondan yani
Hamilelik belirtilerine benziyor üstüne görmüşte olabilirsin

Arkadaşlar merhaba;
aranıza bugün katıldım.4 aylık evliyim 2 aydır da deniyoruz erken ama daha önce geçirmiş oldugum ameliyat yüzünden yumurtalık sayım az doktor elinizi cabuk tutun dediği icin başladık.

en son şubat 22 de regl tarihim 29 şubat 2-3 mart ve 5 mart değerlendirdik.adetime 8 gün var öyle aman aman akıntım yok ama dün göğüslerim ağrımaya başladı böyle dokununca alt tarafları adet öncesi gibi agrıyor normalde adete 3-4 gün kala başlardı.sık tuvalete cıkma da yok bende belim biraz agrıyor o kadar kasık ağrısı da olmadı sadece büyük tıvalete cıkamıyroum 2 gündür bu belirtilerle karşılaşan var mı?

hamilelik belritisi olabilir mi?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Back
X