- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
- Konu Sahibi Pinterest35
-
10 gün varAkıntı ve kasıkta ağrılar belirti ama adetinize kaç gün var
İnşallahDaha varmış adetine yakın daha çok farkedersin değişiklikler :)
Erken gebelik testi yap canımArkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yorum yaparsanız sevinirim kızlar en son 13 şubatta adet oldum ama 2 gün sürdü ve az açık pembe şeklinde geldi adetim bittikten sonra akintilarim affedersiniz ha bire iç çamaşırı değiştiriyordum 10 gün boyunca beyaz kremsi akıntım oluyordu bazen de uzayan şeffaf akıntı. Oluyordu bugün yine oldu aniden geliyor kaşıntı yanma yok baş ağrılarım birden ağrı giriyor zaten kasik ağrılarım da var acaba hamile. Olabilir miyim üzerine görmüş olabilir miyim lütfen biri yorum yapsın kafam çok karışık böyle belirtisi olan var mı bide yemek yedikten sonra midem ağzıma. Kadar geliyor rahatsız ediyor beni yediklerim ne yersem. Öyle oluyorlütfen
Olabilir mi yani böyle belirtiler ya çıkmazsaErken gebelik testi yap canım
Yani olabilir gibi ama psiklojikte olabilir bilemedimOlabilir mi yani böyle belirtiler ya çıkmazsa
Ama daha önce benim akıntım olsun bu şekil olmadı kasik ağrım adetime 1 hafta kala olurdu bu seferki daha erken oldu yani farklı hissediyorum ama yine de bakalımYani olabilir gibi ama psiklojikte olabilir bilemedim
Bence yap aklında soru işareti kalmasın direk kandanda baktırabilirsin hastanedeAma daha önce benim akıntım olsun bu şekil olmadı kasik ağrım adetime 1 hafta kala olurdu bu seferki daha erken oldu yani farklı hissediyorum ama yine de bakalım
Yani gebelik belirtileri olabilir demi şimdi erken gebelik testi yapsam çıkar varsa eğerBence yap aklında soru işareti kalmasın direk kandanda baktırabilirsin hastanede
Yumurtlama tarihini biliyor musun?Yani gebelik belirtileri olabilir demi şimdi erken gebelik testi yapsam çıkar varsa eğer
Hayır bu ay bakmadımYumurtlama tarihini biliyor musun?
Gelecek adet tarihin ne peki 5 6 gün varsa erken gebelik testiyle cıkar heraldeHayır bu ay bakmadım
Gelecek adet tarihim tahmini mart 13 olabilir ama 2 aydır erken oluyor belli de etmezGelecek adet tarihin ne peki 5 6 gün varsa erken gebelik testiyle cıkar heralde
Hamilelik belirtilerine benziyor üstüne görmüşte olabilirsinYa ben bu ay adet oldum ondan şüphe duydum biraz çünkü az geldi ve pembeye döndü bittikten sonra goguslerimin şişkinliği geçmedi kasik ağrılarım başladı akıntı desen her gün iç çamaşırımi değiştirmek zorunda kalıyorum ondan yani
Yani göğüslerim agrmiyor ama şişmiş ağır sanki karnımda bisey var gibi bakalım adet günüm gelsin de inşallah vardır bisey Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilelik belirtilerine benziyor üstüne görmüşte olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?