Geç döllenme olunca hemen çıkıyor mu?Kan testinde çıkardı diye düşünüyorum ama bilemedim. Allah gönlünüze göre versin.
Kan testinde çıkardı olsaydıMerhaba kızlar ben bir buçuk yıldır ewliyim Ocak ayında bir düşük yaptım boş gebelik geçirdim kesenin içi boştu doktor hemen hamile kalabilecegimi söyledi düşük yaptıktan sonra hemen çocuk düşündük ama yine de gebe kalamiyorum geçen ay beş gün erken adet oldum bu ay da üç gün gecikti kasık ağrılarım war üç gün önce kan testi yaptım çıkmadı doktor bir kaç gün sonra tekrar gelip yap dedi sizce gebelik war mıdır?
Ya bilemedim ama kanda çıkardı diye düşünüyorum hala
Yinede içinizin rahatı için sonrasında idrar testi yaparsınız. Bu ay ben yumurtlama testiyle takip etmeue çalıştım. Belki bı faydası olur sizede. En azından anladım ki programlara güven olmuyormuşDeğildir o zaman hayırlısı olsun
Salı günü tekrar gidip kan testi werecem en doğru sonucu o werir bu ay gebe değilsem ilk defa çatlatma iğnesi wurdurmak istiyorum siz hiç yaptınız mı çocuğunuz felan war mı belki tecrubelisinizdirYinede içinizin rahatı için sonrasında idrar testi yaparsınız. Bu ay ben yumurtlama testiyle takip etmeue çalıştım. Belki bı faydası olur sizede. En azından anladım ki programlara güven olmuyormuş
Maalesef bende uğraşan tayfadanim. İğne hiç vurulmadim. Ne olduğunu da bilmiyorum hiçSalı günü tekrar gidip kan testi werecem en doğru sonucu o werir bu ay gebe değilsem ilk defa çatlatma iğnesi wurdurmak istiyorum siz hiç yaptınız mı çocuğunuz felan war mı belki tecrubelisinizdir
Sizin kaç senedir olmuyorMaalesef bende uğraşan tayfadanim. İğne hiç vurulmadim. Ne olduğunu da bilmiyorum hiç
Regl düzensizliği olduysa yumurtalamanızı ovülasyon testiyle takip edebilirsinizMerhaba kızlar ben bir buçuk yıldır ewliyim Ocak ayında bir düşük yaptım boş gebelik geçirdim kesenin içi boştu doktor hemen hamile kalabilecegimi söyledi düşük yaptıktan sonra hemen çocuk düşündük ama yine de gebe kalamiyorum geçen ay beş gün erken adet oldum bu ay da üç gün gecikti kasık ağrılarım war üç gün önce kan testi yaptım çıkmadı doktor bir kaç gün sonra tekrar gelip yap dedi sizce gebelik war mıdır?
Çok takip ediyordum doktor stresten başka bir şey yapmaz dedi önermediRegl düzensizliği olduysa yumurtalamanızı ovülasyon testiyle takip edebilirsiniz
Altı aydır deniyoruz bizdeSizin kaç senedir olmuyor
Allah kucağınıza boş bırakmasınAltı aydır deniyoruz bizde
İsteyen kimsenin bırakmasın RabbimAllah kucağınıza boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?