Gebelik belirtileri

Merhaba uzun zamanını bu tarz belirtileri arayarak ve kendini dinleyerek geçiren birisi olarak yazıyorum bunları. Öncelikle temennim en kısa zamanda beklediğiniz güzel haberi almanız adete bir hafta başlayan belirtiler gebelik belirtileriyle çok çok benzerdir vücuttaki hormonal değişimden kaynaklı olarak. Ama sizin gebelik belirtilerini anlayabilmeniz için en az 5 haftalık olmanız gerekiyor. Burada çok fazla görüyorum gün gün gebelik belirtileri yaşayanları. Hatta biri ilişkiden bir gün sonra bile hissetmeye başlamış ama maalesef böyle bir durumun olması tıbben mümkün değil. Belirtileri anlayabilmeniz için beta hcg değerinizin kanda oldukça yükselmesi gerekiyor. Gebelikte tek ve en gerçek belirti adet gecikmesidir.

Bence bi test yapmalısınız bugün

Bende düzenli adet olurum bu ay yumurtlamadan sonra çok değişik belirtiler yaşadım adet öncesi Şuan 4 günüm var ve hala belirtiler devam ediyor test yapıyorum ama negatif en iyisi hepimiz gidip kan verelim en net öyle çıkar

Evet haklısınız ama adet öncesi hiç yaşamadığım şeyi yaşadığım için şüphe duydum beni şüpheye düşüren o oldu yoksa tabi ki anlayamayız bilemeyiz bu arada çok teşekkürler

Gun gecıkmeden test yapılmasını doğru bulmuyor doktorlar hamıle olsanda test negatif gösterebilirmişş inşallah vücudumuz bizi yanıltmaz gelecek gibi oluyor gelmiyor ınsanın siniri bozuluyor

Erken gebelik testi al yap bence varsa çıkar zaten ama kesin sonuç kan testi acilde de baktırabilirsin Rabbım gönlüne göre versin:)

Gun gecıkmeden test yapılmasını doğru bulmuyor doktorlar hamıle olsanda test negatif gösterebilirmişş inşallah vücudumuz bizi yanıltmaz gelecek gibi oluyor gelmiyor ınsanın siniri bozuluyor
2 kimyasal geçirdim ve ikisinde de lekelenme de olsa belirti verdi aynı anne adayinda fakrli geneliklerde belirti verir mi kesin ve aklıma şu takiliyor 2 snde belirti verdi şuan belirti vermediği için kesinlikle hamile olamam diyorum böyle birşey mumkunmu

Ayy benimde modumu düşürdün yumurtlama üzerinden 17 gün geçmesi gerekiyormus gebelik testi için. Düzensiz regl olanlar erken gorebilirmis ben öyle biliyorum. Mesela ben 32 günde bir olurken başkaları 26 günde 28 günde oluyor onlar belki erkenden öğrenebilir ama geç olanlar nasıl erkenden öğrenebilir ki diye düşünüyorum bilemedim kafamı karistirdin

Canım yumurtlamanın üzerinden 12-14 gün arası geçince varsa var yoksa yoktur tecrübeyle sabit ki bugün regl oldum 15. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…