• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtileri

bebiiiisss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
121
17
18
28
Arkadaşlar merhaba sat 16 nisan bat 15 mayıstı geçen ay 2 gün geciktim bu ayda 2 gün gecikmiş sayılıyorum ancak çok uyku bastırması ve mide bulantısı dışında herhangi bir adet belirtim yok. Ptesi günü normal kontrole gitmiştim doktor yumurtan çatlamış bi kaç güne olursun dedi ama olmadım 5 cm bi kist gördü adetle atılır dedi. 2 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen çocuğumuz olmadı çikolata kistim ve katil hücrem var doktor bunlar engel değil dedi doktor yardımcı olabilir misiniz

Arkadaşlar merhaba sat 16 nisan bat 15 mayıstı geçen ay 2 gün geciktim bu ayda 2 gün gecikmiş sayılıyorum ancak çok uyku bastırması ve mide bulantısı dışında herhangi bir adet belirtim yok. Ptesi günü normal kontrole gitmiştim doktor yumurtan çatlamış bi kaç güne olursun dedi ama olmadım 5 cm bi kist gördü adetle atılır dedi. 2 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen çocuğumuz olmadı çikolata kistim ve katil hücrem var doktor bunlar engel değil dedi doktor yardımcı olabilir misiniz
Bu kadar erken dönemde mide bulantısı olmuyor genelde, birkaç gün daha bekleyin umarım istediğiniz haberi alırsınız 🙏🏻

Birde yumurta çatlamasından 15 gün sonra adet olursunuz yazıyor internette bubk

O zaman ben regli gecikmesimi yaşayacağım? Yok zaten hamilelik belirtisi diye demiyorum mide bulantısını

Back
X