• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düzenli ilişiye rağmen gebelik yok

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bir sorun yok stres yapma biz şubattan beri korunmuyorduk bu ay hamileyim bebek düşüncesiyle ilişkiye girersen zorlanırsn bende öyleydim geçen ay yumurtlama döneminde gebeliği umursamadan 4 5 gün üst üste ilişkiye girdik ben ona bağlıyorum en önemlisi takmamak bence
Ben bebeği düşünmeden hareket etmeye çalışıyorum hep aklımdan atmaya çalışıyorum hatta bu ay yumurtlama günüm ne zaman ona bile bakmadan rastgele oldu salmaya çalışıyorum elimden geldiğince stres yapınca olmuyor çok iyi biliyorum maalesef 😔

Ben bebeği düşünmeden hareket etmeye çalışıyorum hep aklımdan atmaya çalışıyorum hatta bu ay yumurtlama günüm ne zaman ona bile bakmadan rastgele oldu salmaya çalışıyorum elimden geldiğince stres yapınca olmuyor çok iyi biliyorum maalesef 😔
Zaten adetin düzenliyse 3 aşağı 5 yukarı bilirsin ne zaman yumurtlama olduğunu herşey allahtan bi bakmışsın çok alakasız bi zamanda hamile kalmışsın ki 12 ay düzenli ilişkiden sonrasında doktora görünün diyolar ben öyle yapmayı düşünüyordum o yüzden kasmiyordum kendimi siz doktora gitmek için bile acele etmişsiniz ki haklısınız evlat sahibi olmak isteyince insan tüm tuşlara aynı anda basmaya çalışıyor

Nisan ayından beri 2 güne bir korunmasız ilişki olmasına rağmen gebelik hala yok ilk zamanlar Ovulasyon testi yapmadım geçen ay denedim sadece onda da olmayınca bu ay bıraktım salmak istedim biraz değerlerim gayet güzel amh sayım normal pcos yok adetim düzenli sadece demir eksikliği var biraz eşimde sperm testi verdi morfoloji 3 çıktı sadece kadın doğum doktorum morfoloji önemli dedi ama eşimin üroloji doktoru önemli değil sayısı hızı iyi sıkıntı olmaz dediği için eşim takmıyor ama ben buna bağlıyorum biraz
7 ay normal bir süreç hiç bir sıkıntı yoksa dahi 1 seneye kadar olmayabiliyor kafanıza takmayın. Bizim de düzenli ilişkimiz vardı, adetlerim düzenliydi, eşimde bi sorun da çıkmadı fakat 8 9 ay sonra hamile kaldım. Doktor bana destek amaçlı foliborn Myforce diye bir takviye önermişti 3 ay kullan demişti 1 buçuk ay sonra gebelik oluştu belki onun da etkisi olmuş olabilir yumurta kalitesini canlandırıyor. Siz de deneyebilirsiniz

Eşimde morfoloji 3 çıktı sadece tek sorun bu gibi gözüküyor
Canım o durum 3 olunca ımkansız olmuyor ama evet ıhtımal düşüyor . Esınde kılo çoksa kılo versın duzenlı uyusun alkol varsa bıraksın sıgara varsa azaltsın ve takvıyeler kullansın balık yagı c , e vıtamını magnezyum folık asıt koenzım selenyum gıbı ıcerıklerı olan takvıyeler alın . Doktora sorun bır onerısı olur muhakkak . Bu durumlarla ılgılı takvıyeler var burda goruyoruz. Üzme kendını bazen hıc bır sorun olmasada olmuyor zamanını beklıyor . Stres de yapmasın sen bunu takıp üzüldükçe eşını de etkıler . Allah bır an önce kucağını doldursun ınsallah 🙏

Canım o durum 3 olunca ımkansız olmuyor ama evet ıhtımal düşüyor . Esınde kılo çoksa kılo versın duzenlı uyusun alkol varsa bıraksın sıgara varsa azaltsın ve takvıyeler kullansın balık yagı c , e vıtamını magnezyum folık asıt koenzım selenyum gıbı ıcerıklerı olan takvıyeler alın . Doktora sorun bır onerısı olur muhakkak . Bu durumlarla ılgılı takvıyeler var burda goruyoruz. Üzme kendını bazen hıc bır sorun olmasada olmuyor zamanını beklıyor . Stres de yapmasın sen bunu takıp üzüldükçe eşını de etkıler . Allah bır an önce kucağını doldursun ınsallah 🙏
Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏

Bizde de morfoloji 3 çıktı benim doktorum engelleyebileceğini söyledi üroloji iyi demiş chatcpt genele bakarsan sayı hız falan gibi iyi diyor ama vitaminlerle yaşam şekliyle iyileştirilirmiş dikkat edicez aşılama düşünüyoruz bende rahim filminden korkuyorum :/

Bizde de morfoloji 3 çıktı benim doktorum engelleyebileceğini söyledi üroloji iyi demiş chatcpt genele bakarsan sayı hız falan gibi iyi diyor ama vitaminlerle yaşam şekliyle iyileştirilirmiş dikkat edicez aşılama düşünüyoruz bende rahim filminden korkuyorum :/
Benim kadın doğumda sıkıntı dedi ama üroloji sıkıntı yok dedi bende anlamadım siz kaç aydır deniyorsunuz

Back
X