• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Ayn bizide haberdar et merak ederiz. Çünkü aynısını korunmayı ilk kestigm ay yasadm ondn dedim enfeksiyon yane yinede her şey gönlünce olsun canm🥰
Canımmm haber et demiştin bugün artık artan ağrılarım sonucu doktora gittim ve tam da dediğin gibi idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Doktordan beta hcg de bakmasını istemiştim ne olur ne olmaz diye o da <2 çıktı🥹 geri çekilmeyle bir sürpriz yaşar mıyım demiştim ama nasibimde yokmuş demek ki. İnşallah isteyen herkese Rabbim sağlıcakla nasip etsin.🙏🏻🥰

Canımmm haber et demiştin bugün artık artan ağrılarım sonucu doktora gittim ve tam da dediğin gibi idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Doktordan beta hcg de bakmasını istemiştim ne olur ne olmaz diye o da <2 çıktı🥹 geri çekilmeyle bir sürpriz yaşar mıyım demiştim ama nasibimde yokmuş demek ki. İnşallah isteyen herkese Rabbim sağlıcakla nasip etsin.🙏🏻🥰
Canım geçmiş olsun. Demek zamanı var halen. Beliki sende bebis istıyon neden geri cekilme yapıyorsunuzki

Canım geçmiş olsun. Demek zamanı var halen. Beliki sende bebis istıyon neden geri cekilme yapıyorsunuzki
Çok teşekkür ederimmm. Bazı sağlık problemlerimizden dolayı istiyoruz ama yapamıyoruz bu da gerçekten çok zor bir psikoloji ama kadın doğumdan randevu alacağım bu hafta içi eğer bir problem yok derse artık denemek istiyoruz bir de biraz kilo problemim var bu zamana kadar ondan ertelemiştim ama bakıyorum kilolu olanlar da bunu risk teşkil etmiyor hamilelik süresince sağlıklı beslenerek hatta kilo bile verenler oluyor kafam çok karışık.

Daha önceki yorumlarınızı okuduğumda adetiniz ekimin 11 inde olması gerekmiyor mu? Daha çok var yani belki henüz yerleşms bile olmamıştır şuan kanda çıkmaması gayet normal

Bende evlendikten 2 sene sonra anca oldu . Bazı negatif testlerim evde hala duruyor , hiç olmaz deme olması gerektiği zaman oluyor. Eşime hamile kalmadan önce attığım mesaja bakıyorum , test alcam ama negatif çıkarsa üzülmek yok falan yazmışım o kadar ümitsizdim ama o üzüldükçe daha da üzülüyordum ki belli etmiyordu ama anlıyordum. Şimdi şükür normal yollarla hamile kaldım. İnşallah sağlıkla gelsin , dua et sabret o doğru zamanı biliyor ✨
Merhabalar sizin bir probleminiz var mıydı yoksa tamamen sebepsiz mi gebelik elde edemediniz acaba. Ekstra bir şey yaparak mı hamile kaldınız merak ettiğim için yazdım 🤗

Merhabalar sizin bir probleminiz var mıydı yoksa tamamen sebepsiz mi gebelik elde edemediniz acaba. Ekstra bir şey yaparak mı hamile kaldınız merak ettiğim için yazdım 🤗
ben de tiroid eşimde varikosel vardı. O varikosel ameliyatı oldu bende tiroidleri düşürdüm. Birde sperm kalitesi için ilişki zamanlarında zaten sigara vs kullanmıyoruz ama kafein gibi şeyleri azalttık o yumurtlama dönemini değerlendirirken. Yaptığımız en son bi bu vardı. Ben hiç ummadığım anda hamile kaldım hep bi test yapıyordum ama dediğim gibi pozitif görmek hiç aklımda yoktu. İnşallah Allah sana da bi sağlıkla bi bebiş nasip etsin. Biraz daha rahat ol çok benim çocuğum olmuyor mu neden olmuyor gibi strese girme. Bolca deneyin. Ama tabi sende eşinde doktor kontrolünüzü hormonlarınızı kontrol ettirin eğer bi şey yoksa geçerli , inan o stresi atınca oluyor 🥰

Back
X