- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
ayyyy canım çok sevindim hayırlı olsunnn :)Hamileyimmmm beta hcg 127. Allah isteyen herkese nasip etsinnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy canım çok sevindim hayırlı olsunnn :)Hamileyimmmm beta hcg 127. Allah isteyen herkese nasip etsinnnn
Bende canimmm kararsizlik cok zor sabirsizim bide. Acaba diye diye dun baktirdimmm acaba kac haftalik su an subat annesi mi olacagimmmayyyy canım çok sevindim hayırlı olsunnn :)
ne güzel canım ya valla çok sevindim minnak bebeiş var şuan karnında ne güzel duygu adetin geçmedi demi canımBende canimmm kararsizlik cok zor sabirsizim bide. Acaba diye diye dun baktirdimmm acaba kac haftalik su an subat annesi mi olacagimmm
Canim adetten bi gun once kan testim negatif cikti adetten 4 gun sonra idrar pozitif 6 gun sonra kan sonucum bune güzel canım ya valla çok sevindim minnak bebeiş var şuan karnında ne güzel duygu adetin geçmedi demi canım
aaaa adetin gelmedi tabi test yaptın o zaman geç döllenme olmuş canım sennikiCanim adetten bi gun once kan testim negatif cikti adetten 4 gun sonra idrar pozitif 6 gun sonra kan sonucum bu
Demek ki canim . dun yaptim ya testi yarin da yapmam gerekiyor mu. Doktora uarin mi dideyim acaba .. Hala cok heyecanliyimmmaaaa adetin gelmedi tabi test yaptın o zaman geç döllenme olmuş canım senniki
dün yaptın ya canım testi geç döllenme olduysa daha görünmez kese yarın tekrar yaparsın artmış olur zaten ay ben bile heyecan yaptım ya :)Demek ki canim . dun yaptim ya testi yarin da yapmam gerekiyor mu. Doktora uarin mi dideyim acaba .. Hala cok heyecanliyimmm
canım erken gebelik testi al onlarda çıkabiliyorKızlar merhaba benimde sorum var size kafam karışık adetime 3 gün var dün ilikiden sonra çok açık pembe akıntı geldi peçedede fark ediliyo bikaç gündür kasık ağrım var ateşimide ölçüyom daha düşmedi test yapsam çıkar mı acaba ne yapmalıyım
bekle bakalım inşallah vardır rabbim gönlüne göre versinNormal gebelik testi aldım ama iki gün beklicem bakalım inş adet olmam
Malesef bugünde kahverengi akıntı var . Umutlar diğer aya kaldı.bekle bakalım inşallah vardır rabbim gönlüne göre versin
İlişki sırasındaki o ağrı tüpünün tıkalı olduğunu gösterebilir.Hamiş olanlar öncelikle hayırlı olsun hamiş olmayı bekleyenlere de Rabb'im tez zamanda nasip eylesin... Ben de o güzel haberi bekleyenlerdenim.. Size sorum şu olcak bnm yumurtlama günümün üstünden 3 gün geçti ve o günden beridir vajinada kasılma hissediyorum.. Sanki içimde bişe var da dışarı çıkacak gibi.. Bi hareketlilik var içimde ama akıntı çok az iki defa jel gibi akıntı gelmişti(ilk defa böyle geldi) ama yumurtlamadandı sanırım takvime göre yumurtlama günümde geldi 2 3 gün önce.. Bi de ilişkide vajinamda ağrı oluyodu yani ağrı değil de işte böyle birden şimşek çakar gibi kasılma oluyodu kasığımdan karnıma doğru.. Pozisyon değiştik falan yok her seferinde oldu. İltihabım enfeksiyonum yok kızlar bunlar bi işaret olabilir mi.. Bi umut verin yahu 9 ay oldu.. Bunların yanında sabahları kalkınca midem delincek gibi hissediyorum o derece aç oluyorum ama bişe yiyesim de gelmiyo bugün ilk defa canım bişeler yemek istedi ve yedim ağzım hiç boş durmadı diyebilirim.. Ama midemde gariplik var yani yanma desem değil bulantı desem değil.. Öğürmelerim olmuştu 2 3 kez farklı günlerde. Aşırı tembellik var uyku hali var duygusallık da hat safhada ay noluyo böyle ya.. Şuan mesela içimden sanki bişe akıyo gibi oluyo ayakta da değilim uzanıyorum o hareketlilik var sürekli.. Sizde de olmuş muydu bu hareketlilik ve ilişki sırasındaki ağrılar
İlişki sırasındaki o ağrı tüpünün tıkalı olduğunu gösterebilir.Hamiş olanlar öncelikle hayırlı olsun hamiş olmayı bekleyenlere de Rabb'im tez zamanda nasip eylesin... Ben de o güzel haberi bekleyenlerdenim.. Size sorum şu olcak bnm yumurtlama günümün üstünden 3 gün geçti ve o günden beridir vajinada kasılma hissediyorum.. Sanki içimde bişe var da dışarı çıkacak gibi.. Bi hareketlilik var içimde ama akıntı çok az iki defa jel gibi akıntı gelmişti(ilk defa böyle geldi) ama yumurtlamadandı sanırım takvime göre yumurtlama günümde geldi 2 3 gün önce.. Bi de ilişkide vajinamda ağrı oluyodu yani ağrı değil de işte böyle birden şimşek çakar gibi kasılma oluyodu kasığımdan karnıma doğru.. Pozisyon değiştik falan yok her seferinde oldu. İltihabım enfeksiyonum yok kızlar bunlar bi işaret olabilir mi.. Bi umut verin yahu 9 ay oldu.. Bunların yanında sabahları kalkınca midem delincek gibi hissediyorum o derece aç oluyorum ama bişe yiyesim de gelmiyo bugün ilk defa canım bişeler yemek istedi ve yedim ağzım hiç boş durmadı diyebilirim.. Ama midemde gariplik var yani yanma desem değil bulantı desem değil.. Öğürmelerim olmuştu 2 3 kez farklı günlerde. Aşırı tembellik var uyku hali var duygusallık da hat safhada ay noluyo böyle ya.. Şuan mesela içimden sanki bişe akıyo gibi oluyo ayakta da değilim uzanıyorum o hareketlilik var sürekli.. Sizde de olmuş muydu bu hareketlilik ve ilişki sırasındaki ağrılar
Geçmiş olsun canım.. Gereken tüm tahlilleri testleri yaptırdım canım şükür bi sıkıntı yok.. Belirtiler de psikolojik değil çünkü bu hallerim olduktan sonra gebelik mi acaaba dedim.. Soğuk içecekler tüketiyoruz haliyle hava sıcak.. Midemi üşütmüş de olabilirim hayırlısı olsun..İlişki sırasındaki o ağrı tüpünün tıkalı olduğunu gösterebilir.
Ben bunu tüpüm alınınca (dış gebelik sonucu) farkettim.
Tüplerini kontrol ettir.
Bu kadar kısa sürede belirti olmaz psikolojik biliyorsun dimi.
Allah gönlüne göre versin.