Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHanımlar 3 haftalık hamileyim tüpbebek yöntemiyle kaldmhiç belirtim falan yok ama daha erkenmi yoksa... Böyle bşy yaşayan oldumu nezmn başlar belirtiler....
Sagol canımİlk günler göğüs uçlarım sızlar benim. 6-7. Haftalarda bulantı başlar benim bi iki kere oldu geçti başka da belirtim yoktu mesela şartlama kendini.
Daha çok erken benim adetim geçmeden bir kaç gün önce bel ve kasık ağrım olmuştu. Öğrendiğimde 5 haftalıktı. 6 haftalıkken mide bulantısı halsizlik başladı. Ki bazı kişilerde bunlar bile olmuyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Belirtiler gelse bile sürekli olmuyo bi geliyo bi gidiyor bi gün var iki gün yok o da ayrı stres. Hayırlı olsun hiç bitmicek artık stres bak yatıyo yanımda nefes alışını dinliyorum sen düşünSagol canımtereddüt ettim braz
Aminn canm inşallh sagolunHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk gebeliğimde hiç belirtim olmadı, Şimdikinde çok bulantım var. Tüm gebelikler aynı şekilde olmuyor yani belirtisiz geçirebilirsiniz. Belirtiler genelde 5. haftadan sonra başlıyor
Yaa merhaba. Benim ilk defa bu ay göğüs ucunda sızlama var ama elleyince acı yok. Adetime 8 gün var . Normalde adete 4 5 gün kala göğüslerim ağrır . Ama sızlama ilk yaşıyorum . Sizin ne zamanlar olmuştu? Ilk kızımda böyle biseu olmamistiİlk günler göğüs uçlarım sızlar benim. 6-7. Haftalarda bulantı başlar benim bi iki kere oldu geçti başka da belirtim yoktu mesela şartlama kendini.
Tüp bebekti benim ki transferden 2 gün sonrs başlıyordu yani döllenmeden 7-8 gün sonraya tekamül ediyorYaa merhaba. Benim ilk defa bu ay göğüs ucunda sızlama var ama elleyince acı yok. Adetime 8 gün var . Normalde adete 4 5 gün kala göğüslerim ağrır . Ama sızlama ilk yaşıyorum . Sizin ne zamanlar olmuştu? Ilk kızımda böyle biseu olmamisti
Benimde muhtemel yumurtlama 6 7 gün önce oldu. Sanırım hamilelikten değildir heralde o zaman :/Tüp bebekti benim ki transferden 2 gün sonrs başlıyordu yani döllenmeden 7-8 gün sonraya tekamül ediyor