• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtilerim var fakat kanda negatif çıktı

tugceemxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
29
3
1
25
Selam kızlar
20 Nisan yumurtlama günümde önceki iki üç gün , tam yumurtlama günümde ve yumurtlama sonrası iki gün ilişkiye girdim. Son bir haftadır aşırı mide bulantıları kasık batmaları hafif karın ağrısı çekiyorum. Bugün kan verdim ve sonuç <2.5 çıktı. Bu ne anlama geliyor. Geç döllenme olup beta hcg daha yükselmemiş olabilir mi ? Reglime 5 gün var
Bunu yaşayan varmı

10 gunde test pozitif olmaz. En az 14 gün geçmesi gerekiyor iliskinin uzerinden ki o zaman bile pozitif de olsa dusuk çıkar. Biraz sabırlı olmanız lazım. Hissettiginiz belirtiler de biraz psikolojik.Belirgin belirtiler beklenen adet tarihiyle beraber başlar. Beklenen adet gününüzde kan testini tekrarlayabilirsiniz. Bu arada ben adet gecikmesi olmadan kan testi vermeye karşıyım çünkü düşük çıkınca aşırı strese giriyor kadinlar. Sürekli artıs var mı diye kontrol etmek zorunda kalıyorlar. Gecikme olduğunda sağlıklı gebeliklerde zaten kesin olarak çıkıyor.

10 gunde test pozitif olmaz. En az 14 gün geçmesi gerekiyor iliskinin uzerinden ki o zaman bile pozitif de olsa dusuk çıkar. Biraz sabırlı olmanız lazım. Hissettiginiz belirtiler de biraz psikolojik.Belirgin belirtiler beklenen adet tarihiyle beraber başlar. Beklenen adet gününüzde kan testini tekrarlayabilirsiniz. Bu arada ben adet gecikmesi olmadan kan testi vermeye karşıyım çünkü düşük çıkınca aşırı strese giriyor kadinlar. Sürekli artıs var mı diye kontrol etmek zorunda kalıyorlar. Gecikme olduğunda sağlıklı gebeliklerde zaten kesin olarak çıkıyor.
Reglime dört gün var dün kanda negatif çıktıysa pozitife dönmez diye düşünüyorum

Uzulmenizi istemem inşallah yaniliyorumdur ama olsaydı 2.5 üstü cikmaya başlardı gibi geliuor bana

Back
X