Gebelik belirtilerimin azalması normal mi? Korkuyorum..

selinxvi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
70
43
3
İyi geceler herkese :)
Ben bat a 4 gün kala 28 HCG ile hamile olduğumu öğrendim ve iki günde bir tahlil yaptırdım düzenli artışı gördüm. En son Perşembe sabah, yani regl gecikmemin 3. gününde 700 çıkmıştı Beta HCG.
Doktor ayın 1 inde kontrol için çağırdı.
Öncelikle şunu sorayım, sizce ptesi kese görünecek kadar artar mı HCG?
Ve benim hamile olduğumu çok erken anlama sebebim göğüs ağrısı ve hassasiyetiydi. göğüs hassasiyetim ve kasik agrim olarak iki belirtim vardı. Bugün itibariyle göğüs hassasiyetim çok çok azaldı. Biraz korktum açıkçası. Bu kadar çabuk azalması normal mi?

Kuzum her insanin vücudu farklı öyle düşünme sakın. İnşallah sağlıklıdir bebeğin en son 700 olduysa bhcg 1500 de görülüyor bnce daha fazla da artmıştır diye düşünüyorum

Merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendiğimde karnıma adet sancısı giriyordu göğüslerim acayip ağrıyordu ama gün gectikte karnımın ağrısı azaldı göğüslerde öyle:) bak herkes normal yazmış demek ki tek yasayan biz değiliz bebek yerleştikçe vücut alışıyor belkide kötü düşünme

Yok canım henuz keseyi göremedim daha doğrusu henüz randevu günüm gelmedi o yüzden paniğim aslında, daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden hep aklımda tekrar olur mu düşüncesi var.. sen gördün mü keseyi? İkimiz de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah

Bende salı keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi hesaplarıma göre şuan 6 haftaligimama doktor geç döllenme o yüzden 4 haftalık dedi benimde aklım karıştı geç döllenmeye ben nasıl gebelik testinde erkenden öğrendim bilmiyorum

Yaa.. tabi doktor daha iyi bilir ama 4 hafta kese gorunmesi için erken değil mi? Gerçi çok anlamıyorum ama belki sonraki randevularda daha da netleşir haftası vs. :)

Yaa.. tabi doktor daha iyi bilir ama 4 hafta kese gorunmesi için erken değil mi? Gerçi çok anlamıyorum ama belki sonraki randevularda daha da netleşir haftası vs. :)
Evet birde onu araştırıyorum en erken 5 ya da 5.5 haftalık görünüyormuş hatta vajinal görünüyormuş bende pkovar yumurtam geç büyüyüp çatlamış olabilir ama 4 haftalık keseyi nasıl gördü anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…