Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik belirtilerinden ağız kuruluğu acımsı agiz tadi yaşayan var mı
Canım bende öyle sandım ama yok halen de gitmiyor acı agzimin içi bişeyler yiyip icmedi gim sürece zehir gibi bişeyler yesem icsem hissetmiyorum seninki nasıldı ne zaman başladı
ben tat alamıyorum ve kuruluk değil de tükrük salgım çok arttı ama bariz tat alamıyorum mesela dün akşam salata tatsız geldi sirke ekledim eşim yiyemedi çok ekşiymiş bana hala tat gelmiyordu ama hamilemiyim bilmiyorum
ben tat alamıyorum ve kuruluk değil de tükrük salgım çok arttı ama bariz tat alamıyorum mesela dün akşam salata tatsız geldi sirke ekledim eşim yiyemedi çok ekşiymiş bana hala tat gelmiyordu ama hamilemiyim bilmiyorum
Kızlar hamilemiyim bilmiyorum ama şimdi araştırdım gebeligin 2.haftasına yakın birden başlayan pityalizm adında bi rahatsızlık varmış aşırı tukuruk salgısı dilde kuruluk tahriş hissi sürekli yutkunma agizda acımsı tat oluyormuş ve genelde içilen suyun tadı acımsı geliyormuş bendeki tam olarak bu arkadaşlar bakalım ne olacak inşallah hamileyimdir de başka bi hastalık falan degildir
Ben de adet olmama 3 gün kala sabahları ağzım kuruyordu, susuyorum normalde pek susamam, vücudumda gaz oluyordu, bir de baş ağrısı yaşayınca hemen kan testi yaptırmıştı ve çıkmıştı.