Gebelik belirtilerinden ağız kuruluğu acımsı agiz tadi yaşayan var mı

Bende öyle birşey olmadı benim belirtim çok fazla üşümüştüm hamile kaldığım ay ve adetime yakın idarırım kokusu değişmişti hepsi bu kadar :)

Bende olmustu hatta grip olcam dite dusunmustum.hamilelikle alakalimiydi bilemicem tabi
Canım bende öyle sandım ama yok halen de gitmiyor acı agzimin içi bişeyler yiyip icmedi gim sürece zehir gibi bişeyler yesem icsem hissetmiyorum seninki nasıldı ne zaman başladı

ben tat alamıyorum ve kuruluk değil de tükrük salgım çok arttı ama bariz tat alamıyorum mesela dün akşam salata tatsız geldi sirke ekledim eşim yiyemedi çok ekşiymiş bana hala tat gelmiyordu ama hamilemiyim bilmiyorum

Benim de başlarda öyleydi sonradan acımsı bi tat oldu agzimda inşallah hamileyizdir canım istiyorsan bekliyorsan tabi

Kızlar hamilemiyim bilmiyorum ama şimdi araştırdım gebeligin 2.haftasına yakın birden başlayan pityalizm adında bi rahatsızlık varmış aşırı tukuruk salgısı dilde kuruluk tahriş hissi sürekli yutkunma agizda acımsı tat oluyormuş ve genelde içilen suyun tadı acımsı geliyormuş bendeki tam olarak bu arkadaşlar bakalım ne olacak inşallah hamileyimdir de başka bi hastalık falan degildir

Ben de adet olmama 3 gün kala sabahları ağzım kuruyordu, susuyorum normalde pek susamam, vücudumda gaz oluyordu, bir de baş ağrısı yaşayınca hemen kan testi yaptırmıştı ve çıkmıştı.

Bende olmuştu canım tup bebekle hamile kaldım tahlil zamaanımda filan başlamıştı yani adetten oncesi brz erken gbi belirti olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…