Gebelik belirtileriniz ne zaman başlamıştı

Çok üzüldüm kimyasal gebeliğiniz için umarım şuan ki bebişiniz sağlıklıdır 🤲🏻 Kesinlikle çok büyük bir etken stres her gece rüyalarıma giriyor artık o kadar kötü oldum insanlarla görüşmek istemiyorum evde oturup günlerce bekliyorum olmayınca ağlama krizleri beraberinde geliyor tabi artık psikolojim bozuldu her dakika forumlardayım bir şeyler okuyorum duruyorum pandomim dolayısıyla işede ara verdim her şeyin hayırlısı olur umarım dediğiniz gibi tamamen psikolojik belirtiler olma ihtimali var sürekli düşünüyorum çünkü 😔
İnşallah yakın zamanda sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz buraya ☺️ Ama dediğim gibi stres yapmayın en kötü etken kesinlikle .. kendinize uğraş bulun telefonu elinize fazla almayın . Film araştırın film izleyin kendinize zaman ayırın. Ben strese girdikçe müzik dinledim . Yüzüme maskeler yaptım saçlarımı bir güzel yağladım bütün gün boneyle gezdim yoga yaptım meditasyon denedim bol bol dua ettim salavat çektim kendime oyalanacak o kadar çok şey buldum ki ve zamanımı dolu dolu geçirmekten mutlu oldum sizde önerim umarım beklediğiniz mutlu haberi Allahım tez zamanda göndersin size ☺️

İnşallah yakın zamanda sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz buraya ☺️ Ama dediğim gibi stres yapmayın en kötü etken kesinlikle .. kendinize uğraş bulun telefonu elinize fazla almayın . Film araştırın film izleyin kendinize zaman ayırın. Ben strese girdikçe müzik dinledim . Yüzüme maskeler yaptım saçlarımı bir güzel yağladım bütün gün boneyle gezdim yoga yaptım meditasyon denedim bol bol dua ettim salavat çektim kendime oyalanacak o kadar çok şey buldum ki ve zamanımı dolu dolu geçirmekten mutlu oldum sizde önerim umarım beklediğiniz mutlu haberi Allahım tez zamanda göndersin size ☺️
Çok teşekkür ederim tüm iyi dilekleriniz için ve tavsiyeleriniz için hepsini deneyeceğim umarım rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı evlatlar verir burda birileriyle konuşabilmek bile iyi geliyor aynı sıkıntıyı paylaşan insanlar seni daha iyi anlıyor inşallah bende güzel haberlerimle gelirim buraya tekrar iyi ki varsınız ♥️🦋

Çok teşekkür ederim tüm iyi dilekleriniz için ve tavsiyeleriniz için hepsini deneyeceğim umarım rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı evlatlar verir burda birileriyle konuşabilmek bile iyi geliyor aynı sıkıntıyı paylaşan insanlar seni daha iyi anlıyor inşallah bende güzel haberlerimle gelirim buraya tekrar iyi ki varsınız ♥️🦋
Ne demek canım ❤️ İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤️⭐

Ben çok beklenti içinde değilim çaba da yok oluruna bıraktım düzenlidirde adetim ama bu ay anlamadım neden böyle oldu stresden dicem ama belirtiler var adet olacakmısım gibi.. Adetim cok aksamaz benim. Bide zencefil tuketince erken gelirdi 1 veya 2 gün önceden..

15 gun kala yasadiginiz belirtiler yumurtmala belirtisi. adet gunu gelmeden gebelik tespit edilmez. bazilarinda tabi 2-3 gun erken pozitif cikabiliyor. belirtiler ise psikolojik bahsettikleriniz.

Umarım bebeğinizi sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız çok sevindim sizin adınıza 🤲🏻🥳 psikolojik olarak her gün her gün dinliyorum kendimi sürekli bir şeyler arıyorum bebek bekleme süresi beni çok yıprattı her testi yaptırdık bir sorunda yok umarım bu ay olmuştur umarım vardır çok istiyorum rabbim isteyen herkese versin 🤲🏻
Amin inşallah bende bir kimyasal gebelik geçirdim neredeyse 1 senedir istiyoruz bizde. Nasibe inanıyorum Rabbım en kısa zamanda nasip etsin. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Kızlarr ben de her ay kendimi hamile sanıyorum😂ama bu ay hamile arladaşlarımdan ya da tecrübeli arkadaşlarımdan fikir almam gerek dostinex kullanıyorum prolaktin bu ay düştü çok şükür.bata 5 gün var göğüslerim resmen içi su dolu balon ağrı çok yok ama ağzımın içine girecek sanki🙄bir de dün akşam uzanırken saniyelik bıçak girdi çıktı ayy!!dedim istem dışı allahtan çok sürmedi bir de ateş basıyor ya yanıyorum resmen göğsüm hele alev sizce hamileliğe yorsam mı🤷🏼‍♀️

Merhaba bayanlar benim bir konuda kafam çok karışık sorabileceğini pek kimsede yok bebek deniyoruz eşimle uzun zamandır bu ay kendimi biraz garip hissediyorum varmış gibi sanki bu ay 2 gün arayla sürekli birliktelik oldu daha sonra adetime 15 gün kala falan göğüs hassasiyeti yaşamaya başladım ilerleyen günlerde bel bacak ve sırt ağrım olmaya başladı hatta bazı günler kollarıma kadar vurdu sık idrara çıkıyorum yaklaşık bir haftadır 3 gün öncesine kadarsa canım sürekli turşu ve ekşi şeyler çekiyor ben hatta yaklaşık 1 haftadır kasıklarımda ara ara batmalar ağırlar ve yanmalar oluyor batıma daha 8 gün var ( 9 Aralık) test yapmak istemiyorum sonuçtan korkuyorum bu şekilde belirtiler yaşayan oldu mu yada neler yaşadınız benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum
Insaallah adet gununuz gecmistir🤲🤲

Kızlar merhaba benim adetim bugün itibariyle 1 hafta gecikti 5 gün gecikmemde kan verdim 0.18 çıktı hala devam eden kasık ağrım ara ara mide bulantım ve göğüs hassasiytm var daha önce bu şekilde gebeliğini öğrenen varmıdır yada gebeliğe ihtimal varmıdır sizce yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🙏

Kızlar günaydın bende bu ay rahim filmi çekildim reglime daha 17 gün var ama adet olacakmışım gibi karnımda ağrılar oluyor baş ağrılarım oluyor tatlı sevmem gece canım aşırı tatlı şeyler istiyor normalde regle bir hafta kala olan belirtilerdi bunlar geceleride uyuyamıyorum sıcak basması ayaklarımda yanma oluyor çok mu fazla dinliyorum acaba vücudumu 😔

Back
X