Gebelik belirtileriniz nelerdi?

Kızlar çizgi görüyor musunuz? Dün erken gebelik testi yaptım silik görünüyordu Bugün adet günüm normal test yaptım böyle görünüyor
Merhaba testte silik çizgi kaç dakikada çıkmıştı hamileymissiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah🌸

Merhaba testte silik çizgi kaç dakikada çıkmıştı hamileymissiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah🌸
Çok teşekkür ederim amin inşallah. 🤲 İlk 2-3 dakikada çok silik görünüyordu. Sonrasında kuruyunca gözle görülür koyulaşıyor. Dikkate aldığım ilk gördüğüm çok silik olandı ekledim sizin için görseli hemen görür görmez çekmiştim

Eklentiler

• 20231203_111901.webp
    20231203_111901.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 110
Çok teşekkür ederim amin inşallah. 🤲 İlk 2-3 dakikada çok silik görünüyordu. Sonrasında kuruyunca gözle görülür koyulaşıyor. Dikkate aldığım ilk gördüğüm çok silik olandı ekledim sizin için görseli hemen görür görmez çekmiştim
İnşallah darısı başımıza adetinden oncemi.sonrami öğrendin canım

İnşallah darısı başımıza adetinden oncemi.sonrami öğrendin canım
Ben testi yaptığımda 2 gün gecikmem vardı silik çıktı onun dışında şüpheye düşüren doğurgan dönem sonrası 10 gün devam eden akıntıydı. Çünkü daha önce öyle olmazdı sonra kan verdim 2. Gün gecikmede o gün beta 36 görünüyordu 4. Gün Beta 163 oldu

Ben testi yaptığımda 2 gün gecikmem vardı silik çıktı onun dışında şüpheye düşüren doğurgan dönem sonrası 10 gün devam eden akıntıydı. Çünkü daha önce öyle olmazdı sonra kan verdim 2. Gün gecikmede o gün beta 36 görünüyordu 4. Gün Beta 163 oldu
Yaa çok sevindim hayirlica kucağına alırsın inşallah 🤲🤍 adete 6 gün var bugün 3 cu idrarla yaptım ilk idrarla yapmayı unuttum çünkü ama hayali varla yok arası gozukmeyen bir çizgi yada banami öyle gözüküyor bilemedim sonra uğraşmadım geri attım testi çöpe heralde adet olacagim diyorum ama adete 6 gün var tahmini yumurtlamanın üstünden 11 gün gexti sanirim cikmayinca umudum tükendi

Yaa çok sevindim hayirlica kucağına alırsın inşallah 🤲🤍 adete 6 gün var bugün 3 cu idrarla yaptım ilk idrarla yapmayı unuttum çünkü ama hayali varla yok arası gozukmeyen bir çizgi yada banami öyle gözüküyor bilemedim sonra uğraşmadım geri attım testi çöpe heralde adet olacagim diyorum ama adete 6 gün var tahmini yumurtlamanın üstünden 11 gün gexti sanirim cikmayinca umudum tükendi
Çok teşekkür ederiiim sarısı sizin ve tüm isteyenlerin başınaa inşallah çokk Aminn 🤲🤲🥰Benimde yumurtlama üstünden 11 ya da 12 gün geçmiş olması lazım ben ovülasyon testi ile ilerlemiştim o yüzden yumurtlama gününden sayıyordum hep öyleydi gecikmeyle beraber rilk yaptığımda çokta silikti işte hatta bende inanmadığım için yine buraya görsel atıp fikir almıştım. Acaba kurdum mu kafamda diye 😄İlk idrarla yaptışımda da çok belirgin değildi ama gün içerisinde yaptığımdan Bi tık daha belirgindi. İsterseniz ilk idrarla Bi tekrar bakın 😊

Çok teşekkür ederiiim sarısı sizin ve tüm isteyenlerin başınaa inşallah çokk Aminn 🤲🤲🥰Benimde yumurtlama üstünden 11 ya da 12 gün geçmiş olması lazım ben ovülasyon testi ile ilerlemiştim o yüzden yumurtlama gününden sayıyordum hep öyleydi gecikmeyle beraber rilk yaptığımda çokta silikti işte hatta bende inanmadığım için yine buraya görsel atıp fikir almıştım. Acaba kurdum mu kafamda diye 😄İlk idrarla yaptışımda da çok belirgin değildi ama gün içerisinde yaptığımdan Bi tık daha belirgindi. İsterseniz ilk idrarla Bi tekrar bakın 😊
Öyle yapıyım artık

Ben anlatayım herkes abartı diyecek ama ben yumurtlama gününden itibaren hissettim, yumurtlama gününden iki gün sonra hiç yasamadigim bir şey dudağında 1 gün süren bir uçuk çıktı ilk o an hissettim, yumurtlama gününde göğüslerim sızlar o sizi asla geçmedi ve gün gün ağrıya dönüşerek devam etti, adetime bir hafta kala damarlarım belirginleşti ve koltuk altlarıma kadar vuran bir ağrı oluştu ve ağrı ile uyku da seyretmeye başladı aşırı bir istah oluştu normalde az yiyen bir insanım saat başı acıktım diyerek mutfağa giriyordum eşim bile şoka girmişti yemek yiyisimi izlerken 😄😄
Senin ki gene iyimiş beni belirtilerim döllenme den 14. Gün başladı resmen vajinamda yumurtalıklarım da kasılma sızlama vs hissettim daha hamile olduğumu bile bilmeden ben hamileyim dedim kimse inanmadı bu mümkün değil dedi gittim kan testi yaptım 1 haftalık hamile çıkmıştım :D başka da belirtim olmadı bel ağrısı dışında şuan da aynı hislerim mevcut ama test için beklicem 14 gün rabbim 2.evlat nasip eder inşallah :)

Senin ki gene iyimiş beni belirtilerim döllenme den 14. Gün başladı resmen vajinamda yumurtalıklarım da kasılma sızlama vs hissettim daha hamile olduğumu bile bilmeden ben hamileyim dedim kimse inanmadı bu mümkün değil dedi gittim kan testi yaptım 1 haftalık hamile çıkmıştım :KK70: başka da belirtim olmadı bel ağrısı dışında şuan da aynı hislerim mevcut ama test için beklicem 14 gün rabbim 2.evlat nasip eder inşallah :)
Sen döllenme diyorsun ben yumurtlama gününden bahsediyorum yani adet tarihim 3 Kasım ben 18 Ekim gibi hissetmeye başladım ve ben hamileyim diye dolanıyordum ortalıkta herkes daha dur nerdeyse 20 gün var sacmala vs diye 😂😂

Sen döllenme diyorsun ben yumurtlama gününden bahsediyorum yani adet tarihim 3 Kasım ben 18 Ekim gibi hissetmeye başladım ve ben hamileyim diye dolanıyordum ortalıkta herkes daha dur nerdeyse 20 gün var sacmala vs diye 😂😂
Oha yumurtlama da da hisseder mi insan cidden şaşırdım ilk defa duydum bende kendimi erken hissettim sanmıştım meğer normalmiş benim 😄

Evet hala silik adetin gecikmesinin 3. Günü kan teti iki gün önce beta 36 dediler 5 gün gecikmesini bekliyorum şuan için
Kızlar merhaba. Bugün adet gecikmemin 3.günü. Dün akşam test yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Yarın kan vereyim diyorum. Belirtilerim göğüs hassasiyeti adet olacak gibi karın ağrısı ve sağ kasıkta batma. Bugünde sarı akıntı başladı. Lütfen yardımcı olur musunuz🙏🏻

Kızlar merhaba. Bugün adet gecikmemin 3.günü. Dün akşam test yaptım negatif çıktı. Sizce hamile olma ihtimalim var mı? Yarın kan vereyim diyorum. Belirtilerim göğüs hassasiyeti adet olacak gibi karın ağrısı ve sağ kasıkta batma. Bugünde sarı akıntı başladı. Lütfen yardımcı olur musunuz🙏🏻
Kendimden örnek vermem gerekirse gecikmenin 2. Günü test yaptığımda erken gebelik testinde çok silik bir çizgi görmüştüm hatta buraya atmıştım. Benimde doğurgan dönem sonrası bitmeyen bir akıntım vardı daha önce yoktu ordan farketmiştim. O gece kan testi verdim beta 36 çıkmıştı.

Kendimden örnek vermem gerekirse gecikmenin 2. Günü test yaptığımda erken gebelik testinde çok silik bir çizgi görmüştüm hatta buraya atmıştım. Benimde doğurgan dönem sonrası bitmeyen bir akıntım vardı daha önce yoktu ordan farketmiştim. O gece kan testi verdim beta 36 çıkmıştı.
Bende silikte olsa çıkmadı maalesef. Yarın kan vereceğim inşallah olumlu olur 1 senedir uğraşıyoruz🙏🏻

Merhaba! Arkadaşlar ben de Gonal-f kullanmaya başladım aşılama için geçen hafta pazartesinden itibaren kullanmaya başladım dün kontrol vardı doktor durdurdu yumurtalar çoğaldığı için çoğul gebelik durumunu göze almamız gerekti. Her neyse bu ilacın yan etkisi mi yoksa pazartesi ilişki gerçekleşti onun etkisi mi bilemiyorum ama göğüslerimde aşırı ağrı var yürürken alt karın bölgem ağrıyor yumurtalıklar ağrıyor. Bir ümit tuttuysa diyorum ama dün doktor da yumurtanın birinin çatladıgını görürdü diye düşünüyorum. Sizce ilacın yan etkisi midir

Merhaba! Arkadaşlar ben de Gonal-f kullanmaya başladım aşılama için geçen hafta pazartesinden itibaren kullanmaya başladım dün kontrol vardı doktor durdurdu yumurtalar çoğaldığı için çoğul gebelik durumunu göze almamız gerekti. Her neyse bu ilacın yan etkisi mi yoksa pazartesi ilişki gerçekleşti onun etkisi mi bilemiyorum ama göğüslerimde aşırı ağrı var yürürken alt karın bölgem ağrıyor yumurtalıklar ağrıyor. Bir ümit tuttuysa diyorum ama dün doktor da yumurtanın birinin çatladıgını görürdü diye düşünüyorum. Sizce ilacın yan etkisi midir

İlaç hakkında bir Bilgim yok yalnız. Yumurtlama gününden ne kadar sonra tam kestiremiyorum ama kasık ağrım vardı adet olmayı bekliyordum yumurtlama gününden 12 gün sonra adetin 2 gün gecikmesiyle test yaptığımda silik çizgi gördüm.

Kuzum hamileyim ben zaten ama daha çok yeni 😍 inşallah sizde güzel haberinizi verirsiniz 🫶🏻 bende kuruluk var her hamilelik farklı olurmuş akıntıya çok takılmayın o değişken bir durum ☺️
Merhaba bende düşük tiroid ve süt hormonu yüksekdi 6-7 aydır ilaç kullanıyorum 15-20 gün önce doktora gittim değerlerimi ölçmeye herşey normal dedi yumurtlama günümü değerlendirdik yumurtlama gününden sonra grip oldum hala da davam ediyor kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor ve 2 gündür akıntım olmuyor normalde akıntım yoğun bir şekilde olur ve ilk kez böyle oluyor adete 4 gün var göğüslerimde çok az ağrı var diğer zamanlarda adete 7hafta kala ağrısında uyuyamıyordum umutlanmak istemiyorum ama acaba var mıdır?

Back
X