Gebelik belirtilerinizi yazar mısınız ?

livaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
143
60
18
Kızlar gebelik belirtileriniz nelerdi ? İnsan gercekten hamile oldugunu hissediyor mu? Adetime henüz var gögüslerim cok sisti ve acıyor. kasık agrimda var hemde bi 10 gündür filan . Yumurtlama bu kadar uzun sürer mi ? Testlerim negatif cikiyor gebelik degilse bu nedir?

Adet gecikmesi ve adet doneminden önce yaşadığım bütün belirtileri yaşadım ama adet belirtileri var diye test yapmadım..Ama hiç yasamadigim bir şey yaşayınca şüphelendim ..Krem kıvamında, bembeyaz ,kokusuz bir sıvı geldi ..

Ben hissetmiştim ama herkes hissetmeyebilir tabi.
Adet öncesi test yaptım negatifti adetim birkaç gün geçine tekrar yaptım pozitifti
Klasik olacak ama en büyük belirtisi adet gecikmesi, çünkü kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti net belirtiler değil.

Adet belirtilerimin dışında göğüs ağrısı yaşadım , kendim bile dokunamiyordum çok ağrıyordu 7 gün geçince de hem idrar hem de kan testinde çıktı zaten

Canim bende yaklaşık 4 seneden beri bebek bekleyenlerdenim.. eşim varikosel ameliyati oldu ameliyat olalı bir buçuk seneyi geçti.simdi bende senin gibi bu ay öyle belirtiler yaşıyorum ama genelde adetle sonuclaniyo benim ki inşaallah hamilesindir.hamike oluncada böyle belirtiler oluyormuş

Adet gecikmesi ve adet doneminden önce yaşadığım bütün belirtileri yaşadım ama adet belirtileri var diye test yapmadım..Ama hiç yasamadigim bir şey yaşayınca şüphelendim ..Krem kıvamında, bembeyaz ,kokusuz bir sıvı geldi ..
Bende pco var sürekli beyaz akıntım var en iyisi adeti beklemek

Ben hissetmiştim ama herkes hissetmeyebilir tabi.
Adet öncesi test yaptım negatifti adetim birkaç gün geçine tekrar yaptım pozitifti
Klasik olacak ama en büyük belirtisi adet gecikmesi, çünkü kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti net belirtiler değil.
Darisi bize insallah 🙏 haklisiniz aslinda gogus agrisi kasik agrisi yumurtlamada da oluyor

Adet belirtilerimin dışında göğüs ağrısı yaşadım , kendim bile dokunamiyordum çok ağrıyordu 7 gün geçince de hem idrar hem de kan testinde çıktı zaten
Benimde cok agriyor aciyor ama adetime henüz var belkide cok istedigim icin kendimde belirti ariyorumdur 😊 hayirlisi olsun sizin icin 🙏

Hamileliğin ilk haftaları regl olmaya benziyor. Benim meme hassasiyeti, regl olcakmism gibi hafif ağrılarım olmuştu. Regl de olmayinca hamile oldugumu anlayip test almistim.

Canim bende yaklaşık 4 seneden beri bebek bekleyenlerdenim.. eşim varikosel ameliyati oldu ameliyat olalı bir buçuk seneyi geçti.simdi bende senin gibi bu ay öyle belirtiler yaşıyorum ama genelde adetle sonuclaniyo benim ki inşaallah hamilesindir.hamike oluncada böyle belirtiler oluyormuş
Allahım isteyen herkese bizlerede nasip etsin insallah 🙏 clife macun kullaniyorum ben 2 aydir onun ssayeinde adet gordum 3 aydir olmuyordu smdi biraz daha kullanip yumurtlama belirtisi hissedip biraktim nasipten otesi yok malesef rabbim sizede nasip etsin insallah

Hamileliğin ilk haftaları regl olmaya benziyor. Benim meme hassasiyeti, regl olcakmism gibi hafif ağrılarım olmuştu. Regl de olmayinca hamile oldugumu anlayip test almistim.
Benimde şu dönem oyle ama pco var reglim duzensiz yumurtlama 10 gune bitmez mi diye aklima takiliyor

Adetin geçmesini mi beklemek en doru sonuc için yoksa 2 3 gün kala yapsak da çıkar mı

Adetin geçmesini mi beklemek en doru sonuc için yoksa 2 3 gün kala yapsak da çıkar mı
Tam olarak bilgim yok malesef , ama adetin gecikmesini bekledim 7 gün net sonuç almak için, beklemek çok zor insan sabirsizlan8yor fakat erken test yapıp acaba mi dememek için beklemek gerek

Canım ne zaman test yaptın acaba benim regl 3 gün gecikti 3. Gun sabahı yaptim negatif çıktı

Ben hamile kaldığım ay yumurtlama gününden sonra adeti beklediğim güne kadar belimin ve kuyruk sokumu ağrımdan yerimden kalkamadım. Öyle bi ağrı ki yatıp yan dönerken bile canım yanıyordu . Herkes üşütmüşsündür dediyse de ben hamile olduğumu anlayıp bi gün kala test yapmıştım silik çizgi halinde görmüştüm ☺️

Ben hamile kaldığım ay yumurtlama gününden sonra adeti beklediğim güne kadar belimin ve kuyruk sokumu ağrımdan yerimden kalkamadım. Öyle bi ağrı ki yatıp yan dönerken bile canım yanıyordu . Herkes üşütmüşsündür dediyse de ben hamile olduğumu anlayıp bi gün kala test yapmıştım silik çizgi halinde görmüştüm ☺
Allah bağışlasın insallah 🙏 bende de var bir seyler umarim yalancı belirtiler degildir adeti beklemek kaldı 😊

Oglumda adet haftasında sadece midem cok ağrıdı. Gaz olmuş sonrasında hic birşey yasamadim ki kayınvalidem ayiktirmasa test yapmayacaktim. Gunum gecmisti hemen cikti. Simdikinde cooook fazla mide bulantısı ki bu adet zamanlarimda olur diye takmadim ama cok gecti adetim ve bulgur kokusundan öyle bulandim ki ter döktüm test yaptım henen cikti ama cok gecikmisti adetim. Ben pcoluyum gecikmek oluyor diye takmıyordum bu arada :)

Back
X