Gebelik belirtim kayboldu

Burcu Ozdemir

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
38
3
6
25
Merhabalar 2 gündür gebelik belirtilerim geçti neden olabilir kanamam da yok çok şükür ama korkuyorum birşey olmuş olabilir mi

Merhabalar 2 gündür gebelik belirtilerim geçti neden olabilir kanamam da yok çok şükür ama korkuyorum birşey olmuş olabilir mi
Hayır ben de 6 haftalık hamileyim hiçbir belirtim yok korkacak birşey de yok herkes belirtili geçirmiyo hamileliğini

Ben 3 çocuk annesiyim gebelik belirtisi hiçbirsey yaşamadım hamileliğim çok rahattı sadece son aylarda biraz bel ağrısı çektim herkesin aynı olmuyor sonuçta ama bu şekil daha iyi en azından mide bulantısından kurtuldun

Benim de ara ara kayboluyor.Mesela göğüslerim kompe iniyor bazen cok şaşırıyorum.Veya bir gün asırı kusarken bir gün kusmadığım oluyor.Hic hamile değilim gibi hissediyorum bazen.Düzenli kontrole de gidiyorum sıkıntı yok.Sizin de normaldir takmayın hic sağlıklıdır o icerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…