GEBELİK BELİRTİSİ AZALANLAR

Mother Nominee

Güzel Bebeğimmmmm:)))
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
105
78
Merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim:KK43:

Merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim:KK43:

bende 10 haftalık hamileyim benimde korkularım oluyor bazı günler çok şiddetli şikayetlerim oluyır bazı günlerde bişeyim olmuyor sürekli kontrole gidiyorum böyle olması normalmiş.bazı kişilerde hiç şikayette olmayabiliyormuş.şikayetlerimiz azalması normal 11. haftadan sonra bebek organ gelişimin tamamlarmış düşük yapma riskimiz azalıyormuş .inş sağlıklı bi şekilde kavuşcaz bebişlerimize :KK66:

@prenses1991_aslında benim bu kadar endişeli olmamın sebebi ilk gebeliğinde 19 haftalık oğlumun kalbi durdu tekrar aynı duyguyu yaşamak beni korkutuyor,ilkinde bütün tetkikleri de yaptık bi neden de bulunamadı:KK43:

anlıyorum canım benimde ağustos ayında begeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken kalbi durmuş kontrole gittiğimde öğrendim benimde çok korkularım var ama kendimizi pozitif hissetmemiş lazım bide ilk gebeliklerde bu durumlar normalmiş. nasibi varsa sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi :)inş

anlıyorum canım benimde ağustos ayında begeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken kalbi durmuş kontrole gittiğimde öğrendim benimde çok korkularım var ama kendimizi pozitif hissetmemiş lazım bide ilk gebeliklerde bu durumlar normalmiş. nasibi varsa sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi :)inş
Seninkinin nedeni araştırıldı mı peki ben kromozom analizi e kadar yaptırdım

yok canım araştırılmadı ama doktorum muhtemelen sakat bir bebek olduğu için eksik gelişimden dolayı kalbi durabiliyormuş sağlıklı bir bebek değilmiş dedi. ilk 3 gebelik te bu durumu yaşayanlarda geniş araştırma yapılıyormuş duyduğum kadarıyla.

yok canım araştırılmadı ama doktorum muhtemelen sakat bir bebek olduğu için eksik gelişimden dolayı kalbi durabiliyormuş sağlıklı bir bebek değilmiş dedi. ilk 3 gebelik te bu durumu yaşayanlarda geniş araştırma yapılıyormuş duyduğum kadarıyla.
İnşallah allah bidaha yaşatmaz bu duyguyu.iki gündür bukamtım azaldı göğüsleriminde ağrısı geçti oda tedirgin etti

inş canım benim bulantılar hafifler gibi ama tiksintilerim hiç geçmiyor.belimde ağrılar oluyor . ara ara yani gün gün belli olmuyor. dinleniyorum genelde . ağır işler yapmıyorum

inş canım benim bulantılar hafifler gibi ama tiksintilerim hiç geçmiyor.belimde ağrılar oluyor . ara ara yani gün gün belli olmuyor. dinleniyorum genelde . ağır işler yapmıyorum
Peki göğüs ağrın varmıydı özellikle uçları çok ağrıyodu ama geçti bir de sol kasığım seğiriyor hemde çok fazla

gögüslerim ağrıyodu dokunduğumda acıyordu.uçlarında kararma ve büyüdü onu hisediyorum bikaç gündürdür azaldı. ağrılar geçti

Hep en kotusunu düşünüyoruz benim cok şiddetli birtilerim olmadi halsizlik yorgunluk sadece bu ara daha iyi hissediyorum kendimi korkuyorum neden acaba diye ama akintilarimi takip ediyorum yarin 9. Haftamiza girecegiz Allah bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin. Amin

Hep en kotusunu düşünüyoruz benim cok şiddetli birtilerim olmadi halsizlik yorgunluk sadece bu ara daha iyi hissediyorum kendimi korkuyorum neden acaba diye ama akintilarimi takip ediyorum yarin 9. Haftamiza girecegiz Allah bebislerimizi sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin. Amin
Mesela benimde hiç akıntım olmuyor kişiden kişiye belirtiler fark ediyor

Kızlar bütün belirtilerim de azalma vardı doktora gittim maaşallah bebeşim sağlıklı anlayacağınız endişe etmeyin 11.haftadan sonra azalması normalmiş :KK66:

Kızlar bütün belirtilerim de azalma vardı doktora gittim maaşallah bebeşim sağlıklı anlayacağınız endişe etmeyin 11.haftadan sonra azalması normalmiş :KK66:
sevindim canım inş hep böyle devam eder sağlıklıca geçer :)bende dayanamıyorum artık salı günü kotrole gidicem çokkk merak ediyorum bebişim inş sağlıklıdır :)

benim hiç belirtim yok ne bi mide bulantısı ne herhangi birşey. korkuyorum o yüzden bişry mi oldu diye daha kontrole bir hafta var :KK43: 7 haftalık bu arada bebeğim.

X