Adet belirtim var ve gebelik belirtilerine çok benziyor dört gün geçti hala adet görmedim
Kan tahlili verdim negatif çıktı
Size sormak istiyorum gebelik belirtileri ile hcg hormonu yükselmesi aynı dönemde mi olur
Yani önce hcg yükselip sonra mı belirti hissederiz
Adet belirtim var ve gebelik belirtilerine çok benziyor dört gün geçti hala adet görmedim
Size sormak istiyorum gebelik belirtileri ile hcg hormonu yükselmesi aynı dönemde mi olur
Çok hassas günler hassas işler gönülden isteyen herkese rabbim nasip etsin pazartesi günü inşallah tekrar kan vereceğim inşallah güzel haberler ile gelirim
Açıkçası 30 nisanda adet gördüm
23 mayısta birliktelik oldu ama 31 mayısta adet görmem gerekiyordu
Yumurtlama günüm 20 mayıs fln oluyor adetim 3-4 gün gecikti
2 yıllık evliyim ve anne olmayı çok istiyorum hayatımda bu sevince ihtiyacım var Stres yapmıyorum ama tüm belirtiler var hcg henüz yok
2 yıllık evliyim ve anne olmayı çok istiyorum hayatımda bu sevince ihtiyacım var Stres yapmıyorum ama tüm belirtiler var hcg henüz yok
Yumurtlama üzerinden 11-12 gün gectikten sonra kanda çıkıyor aslında canım ama sen yine de bir kez daha tekrarla testi adet olmazsan. En kısa zamanda iyi haber alırsın inşallah
Allah razı olsun Hepimiz hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım kucağımıza alalım dünyanın en güzel mutluluğu Pazartesi salı günü inşallah durumu buraya yazacağım
2 yıllık evliyim ve anne olmayı çok istiyorum hayatımda bu sevince ihtiyacım var Stres yapmıyorum ama tüm belirtiler var hcg henüz yok yumurtlama gununde hata var
Bence yumurtlama gununde hata var. 20 mayis flnsa yumurtlama gunun 3 haziranda fln regl olman lazim. Yumurtlama gununden 14 gun sonra regl olursun bu asla degismez. Cunku doktorlar son adet tarihinizi baz alip 14 gun oncesinde yumurtlama gerceklesir diye örnek alirlar. Yani suan adetiniz gecikmis olmuyor 20 sinden sonra yumurtladiysaniz
Korunmasız ilişki olarak 23 mayısta net bir şey yaşadık diyebilirim ve normalde 31 mayısta adet görmem gerekiyordu ama 4 gün gecikti adetim kanda en erken ne zaman belli olur sizce peki
Korunmasız ilişki olarak 23 mayısta net bir şey yaşadık diyebilirim ve normalde 31 mayısta adet görmem gerekiyordu ama 4 gün gecikti adetim kanda en erken ne zaman belli olur sizce peki