- 29 Ekim 2022
- 48
- 16
- 8
- 23
- Konu Sahibi hollything11
-
Kasık batmalarını regl olmadan önce ara ara yaşıyorum ama hamile kaldığım zaman reglden 1 hafta önce sadece bir gün kramp yaşamıştım batma değilMerhaba arkadaslar, reglime daha 5-6 gün var tam ayirt edemedigim sekilde cok yeme istegi duygusallik kasiklarimda ve sol belimde sürekli batmalar oluyor, dün ve bir önceki gün krem gibi beyaz bir akinti geldi kokusuz ama tam bir krem kivamiydi sanki simdi ise normal beyaz sariya döndü tekrar kokusuz, ve su an batmalar ve sanki adet olunca akiyormus gibi bir his var ama bu hicbir zaman 5-6 gün önceden baslamazdi, beyaz akintinin geldigi gün ovülasyonun pik ve iliskinin oldugu günden 7-8 gün sonra oldu.Hamilelige isaret olabilir mi? siz neler deneyimlediniz?
O dediğin akıntı bende de olmuştu tam 2-3 gün boyunca kasık batmalarim ve karın ağrım oluyor aşırı günüm de 3 gündür gecikiyor 1. Gün gecikmemde test yapmistim negatif çıkmıştı bazen vücut yanıltıyor olabilir. Gününüzün gecikmesini bekleyin Allah nasip eder inşallahMerhaba arkadaslar, reglime daha 5-6 gün var tam ayirt edemedigim sekilde cok yeme istegi duygusallik kasiklarimda ve sol belimde sürekli batmalar oluyor, dün ve bir önceki gün krem gibi beyaz bir akinti geldi kokusuz ama tam bir krem kivamiydi sanki simdi ise normal beyaz sariya döndü tekrar kokusuz, ve su an batmalar ve sanki adet olunca akiyormus gibi bir his var ama bu hicbir zaman 5-6 gün önceden baslamazdi, beyaz akintinin geldigi gün ovülasyonun pik ve iliskinin oldugu günden 7-8 gün sonra oldu.Hamilelige isaret olabilir mi? siz neler deneyimlediniz?
cok haklisin ilk gebeligimde acikcasi fark etmemistim reglin gecikince anlamistim ve bende dedigin gibi gögüslerimde uclarina bile dokunamiyordum, ikisi de ayni haklisin ama simdi dedigin gibi su gibi oluyor yani insallah istedigim gibi olur bir önceki hamileligim birden olmustu simdi cok isteyince cok dinliyorum kendimi sanirimKasık batmalarını regl olmadan önce ara ara yaşıyorum ama hamile kaldığım zaman reglden 1 hafta önce sadece bir gün kramp yaşamıştım batma değil
Akıntı regl yaklaşınca sıvı su gibi olmuştu hep regl oluyorum sanmıştım ama öncesi sanırım krem gibiydi hatırlamıyorum.
İlk hamileliğimde sadece memelerim aşırı acımıştı yani durduk yere herhangi bir dokunmaya gerek olmadan diğerlerinde dokununca acıma vardı
Regl belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynı,en iyi belirti reglin gecikmesi
Hakkında hayırlısı olsun
cok haklisin ilk gebeligimde acikcasi fark etmemistim reglin gecikince anlamistim ve bende dedigin gibi gögüslerimde uclarina bile dokunamiyordum, ikisi de ayni haklisin ama simdi dedigin gibi su gibi oluyor yani insallah istedigim gibi olur bir önceki hamileligim birden olmustu simdi cok isteyince cok dinliyorum kendimi sanirim kiKasık batmalarını regl olmadan önce ara ara yaşıyorum ama hamile kaldığım zaman reglden 1 hafta önce sadece bir gün kramp yaşamıştım batma değil
Akıntı regl yaklaşınca sıvı su gibi olmuştu hep regl oluyorum sanmıştım ama öncesi sanırım krem gibiydi hatırlamıyorum.
İlk hamileliğimde sadece memelerim aşırı acımıştı yani durduk yere herhangi bir dokunmaya gerek olmadan diğerlerinde dokununca acıma vardı
Regl belirtileriyle gebelik belirtileri hemen hemen aynı,en iyi belirti reglin gecikmesi
Hakkında hayırlısı olsun
insallah Allah size de nasip ederO dediğin akıntı bende de olmuştu tam 2-3 gün boyunca kasık batmalarim ve karın ağrım oluyor aşırı günüm de 3 gündür gecikiyor 1. Gün gecikmemde test yapmistim negatif çıkmıştı bazen vücut yanıltıyor olabilir. Gününüzün gecikmesini bekleyin Allah nasip eder inşallah
cok haklisin düsünmeyince oluyor stressiz, ilk gebeligim öyleydi ama insallah öyledir Allah hepimize saglikli evlat nasip etsinCanım benim çok umutlanma insan vücudunu dinleyince çok belirti buluyor ben 2 yıldır bekliyorum şuan bile batmalarım var ama eminim değilim hamile olduğumu çünkü önceleri çok dinlerdim herşeyde hamile olduğumu sanır umutlanırdım bazen diyordum ya üstün görmede kaldıysam falan filan sonra takmamaya çalıştım her belirti de test alırdım o derece. Neyse aştım bunları İnan strese gerek yok gününü bekle diğer şekilde insan yoruluyor. Ki umarım hamilesin bebeğin seninledir
Amin inşallahcok haklisin ilk gebeligimde acikcasi fark etmemistim reglin gecikince anlamistim ve bende dedigin gibi gögüslerimde uclarina bile dokunamiyordum, ikisi de ayni haklisin ama simdi dedigin gibi su gibi oluyor yani insallah istedigim gibi olur bir önceki hamileligim birden olmustu simdi cok isteyince cok dinliyorum kendimi sanirim ki
insallah Allah size de nasip eder
Sonuç ne oldu sizin gebelik var mıMerhaba arkadaslar, reglime daha 5-6 gün var tam ayirt edemedigim sekilde cok yeme istegi duygusallik kasiklarimda ve sol belimde sürekli batmalar oluyor, dün ve bir önceki gün krem gibi beyaz bir akinti geldi kokusuz ama tam bir krem kivamiydi sanki simdi ise normal beyaz sariya döndü tekrar kokusuz, ve su an batmalar ve sanki adet olunca akiyormus gibi bir his var ama bu hicbir zaman 5-6 gün önceden baslamazdi, beyaz akintinin geldigi gün ovülasyonun pik ve iliskinin oldugu günden 7-8 gün sonra oldu.Hamilelige isaret olabilir mi? siz neler deneyimlediniz?
Maalesef, vücudumu dinlemeyi biraktimSonuç ne oldu sizin gebelik var mı
olur cnm inş hepimiz o durumdayızMaalesef, vücudumu dinlemeyi biraktim
Sizde durumlar nasılllolur cnm inş hepimiz o durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?