Gebelik belirtisi klomen,rahim kalınlaşması

Ve yumurtan hangi taraftaysa ilişkiden sonra o tarafa dön yat 1 saat asla ayağa kalkma kimildama yani yumurta nerdeyse oraya dön yat ve lavaboya girme o bir saat içinde
2 tane yumurtam var sol taraftaymış, bugün ovulasyon testi yaptım. T çizgisi C den daha koyu. Dün vuruldum iğneyi bugün ve yarını değerlendirelim o zaman bir de jel kullanacağim. Siz muayeneye gittinizde rahim duvarınıza bakıldı mi

Hayır bakılmadi
2 tane yumurtam var sol taraftaymış, bugün ovulasyon testi yaptım. T çizgisi C den daha koyu. Dün vuruldum iğneyi bugün ve yarını değerlendirelim o zaman bir de jel kullanacağim. Siz muayeneye gittinizde rahim duvarınıza bakıldı mi

Canım kan versen bugün varsa bile öğrenirsin bende geçen ay klomen kullanıp gebe kaldım göğüs uçlarım hassaslasti ve kasık ağrım vardı kan ver istersen ben adetten 3 gün önce öğrendim catlamanin 13.gunu bence seninkkde varsa cikar benim her reglda göğsüm ağrır bu defa 3 gün kala hafif uçlarda ağrı vardı bugün 2 gün kalmıştı dokununca arada daha çok uçlarda olacak şekilde ağrı var iğrelti geldi bu kaç gün ama kısa süreli öyle mide bulantısı denilecek gibi değil
Ben ayın 12 sinde kontrole gittim 3 tane büyümüş yumurtan var dedi o 3 gün üst üste değerlendir ndan sonrada gün aşırı ilişki dedi ben 15 inde çatlama gördüm (ovulasyon testi yapıyordum regl bitince 3 gün sonra başladım yani ayın 8 inde 15 inde sabah pik akşam catlama gördüm) oyuzden 16 ve 17 yi de değerlendirdik

Canım kan versen bugün varsa bile öğrenirsin bende geçen ay klomen kullanıp gebe kaldım göğüs uçlarım hassaslasti ve kasık ağrım vardı kan ver istersen ben adetten 3 gün önce öğrendim catlamanin 13.gunu bence seninkkde varsa cikar
Benim her regldan önce göğüslerim 7 gün önce ağrırdı ama bu ay ağrımadı 3 gün kala uçlara bir ağrı geldi gitti sonra bugün yani 2 gün kala biraz ağrı var ellediğimde yoğunluk yine uçlarda bu kaç günde hafif iğrelti gelir gibi olup geçti öyle mide bulantısı denilecek kadar değildi bilmiyorum psikolojikte olabilir test yapmaya da cesaret edemiyorum bu durumları yaşayanlar bilir istemsiz bir korku

Benim her regldan önce göğüslerim 7 gün önce ağrırdı ama bu ay ağrımadı 3 gün kala uçlara bir ağrı geldi gitti sonra bugün yani 2 gün kala biraz ağrı var ellediğimde yoğunluk yine uçlarda bu kaç günde hafif iğrelti gelir gibi olup geçti öyle mide bulantısı denilecek kadar değildi bilmiyorum psikolojikte olabilir test yapmaya da cesaret edemiyorum bu durumları yaşayanlar bilir istemsiz bir korku
Ha bide dünden beri sabah uyanınca sanki regl olmuş gibi alt karnımda yanma hissi var uyandıktan bir süre sonra geçiyor

Back
X