Gün için negatifler beş çok korkuttu. Hala iğne etkisi olabilir diye düşündüm. Sabah yine test yapıcam bakalım.Kan verseydin keşke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün için negatifler beş çok korkuttu. Hala iğne etkisi olabilir diye düşündüm. Sabah yine test yapıcam bakalım.Kan verseydin keşke
Yaptım 10. Gün bugün negatif çıktıYaptın mı
Yani aslında duymuştum 10.- 11 - 12 Günde negatif çıkıp sonradan pozitife dönen ama umutlanmakta yordu artık beni, sen test yaptın muBenimde 11. Gün . Dur bakalım Allah büyük daha adet olana kadar zaman var. Zaten oluşumu 10 gün sürüyormuş. Bir kaç gün yapma daha bekle.
Çok stres yapıyoruz o yüzden olabilir belkiYok yapamicam artık bende bütün umudumu kaybetttim. Adetime 9 gün var bakalım onu beklerim. Birde aşırı derecede kaşıntım ve yanmam var. Sinirlerim iyice bozuldu
Günaydın, bugün 11. Gün test negatif yine. Olmadı herhaldeBu gün bir gelişme varmı ?
Sende var mı ? Bari sende olsun benden geçti artık :)Bu gün bir gelişme varmı ?
Ağrın falan bişeyin varmıSende var mı ? Bari sende olsun benden geçti artık :)
Senin de benimle aynı bende 23 ünde vuruldum akşam 20:00 da bugün 11. GünYok bakmadım halaben günümü yanlış hesaplamışim. Ben 23 Kasım'da iğne vuruldum 24 ünde ilişki dendi. Bugün tam 10 oluyor değil mi
Hiç bir şey yok bende, sende varmı ?Ağrın falan bişeyin varmı
Sabah 9 da vuruldum ben . İyi bari sevindim senden takip ederim. Belim ağrıyor bide acayip uykum var .Senin de benimle aynı bende 23 ünde vuruldum akşam 20:00 da bugün 11. Gün![]()
Bu arada yaş kaç ?Sabah 9 da vuruldum ben . İyi bari sevindim senden takip ederim. Belim ağrıyor bide acayip uykum var .
Valla ben turp gibiyim maşallah hiç olmadığım kadar iyiyim malesefSabah 9 da vuruldum ben . İyi bari sevindim senden takip ederim. Belim ağrıyor bide acayip uykum var .
29 seninBu arada yaş kaç ?
3429 senin![]()
Test yapsam mı acaba diye düşünüyorum.Valla ben turp gibiyim maşallah hiç olmadığım kadar iyiyim malesef![]()