Gebelik belirtisi mi

seyma44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
66
27
38
31
Kızlar bat 12 gün var bugün göğüslerim ağrıyordu böyle ağırlaşmış gibi..şuanda da kasıklarım çok ağrıyor..bacaklarımın birleştiği yer sizce gebelik belirtisi mi onun dışında bi belirtim yok

Kızlar bat 12 gün var bugün göğüslerim ağrıyordu böyle ağırlaşmış gibi..şuanda da kasıklarım çok ağrıyor..bacaklarımın birleştiği yer sizce gebelik belirtisi mi onun dışında bi belirtim yok
Bata 12 gun varsa yeni yumurtlama olmustur. Bu kadar erken belirti olacagini sanmıyorum. Tabii adet biter bitmez hemen yumurtlama olduysa bilemem.

Bata 12 gun varsa yeni yumurtlama olmustur. Bu kadar erken belirti olacagini sanmıyorum. Tabii adet biter bitmez hemen yumurtlama olduysa bilemem.
Telefondaki programa göre 8 günüm var bata ama bana göre 10 gün oluyor yukarda yanlış yazmışım program 2 gün erken gösterdi geçen ay 23 üne olmuşum program 20 si gösteriyor

Telefondaki programa göre 8 günüm var bata ama bana göre 10 gün oluyor yukarda yanlış yazmışım program 2 gün erken gösterdi geçen ay 23 üne olmuşum program 20 si gösteriyor
Programi bilemicem vücudumuz farkli sekilde tepkiler veriyor. Gecikince test yapin. Insallah vardir.

Yumurtlamışsınızdır, istiyosanız tam değerlendirmeniz gereken zamanlar.

Kaç gün içinde değerlendirmemiz gerekir yani bugün değil 2 gün sonra olsa

Kaç gün içinde değerlendirmemiz gerekir yani bugün değil 2 gün sonra olsa
Yani nebileyim şimdi bu pazarlık yapılacak bişey değil ki 🤣 hani siz 2 gün sonrayı da değerlendirin, hiçbişey olmazsa eşinizle güzel vakit geçirmiş olursunuz ne diyeyim 😁

Back
X