Benzer belirtileri yaşadım adetimin geçmesinde 5. Gün yani bu sabah test yaptım pozitif çıkt. İdrarım turuncuya yakındı. Midem de bi tuhaflık vardı ağrımı hazımsızlık mı ne olduğunu bilmiyorum henüz geçmiş değil. Aşırı tuvalete çıkmağı istediği 15 ila 20 dakika arası ve kasıklarımda pıt pıt atma istediği regli olacakmışım gibi ıslaklık hissediyordum tuvalete gidince yok.bel ve sırt ağrım var benim. Ama bende lekelenme olmadı bende pazartesi ya da salı gideceğim kan testineArkadaşlar selam, Adet tarihim 3 gün gecikti. Beyaz akıntım oluyordu ama dün tek seferlik biraz pembe renkte geldi sonra kesildi. Başka belirti derseniz de adet tarihimden bir gün önce baş dönmesi yaşadım. Midem de bir tuhaflık var 4 5 gündür ve ara ara adet olacakmışım gibi hissediyorum ama anlık geçiyor. Göğüslerim biraz şiş gibi bir de idrara çok sık çıkıyorum. bunları yazarken bile adet olacakmışım gibi gelmiyor. Test yapın diyeceksiniz ama ben 1 hafta geçmesi durumunda hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sadece başından böyle bir belirtiler geçmiş olan veya bilgisi olanlardan fikirlerini merak ediyorum
benimde belim ve sırtım dün ağrıdı bi anda uzanınca geçti midemde aynı şekilde kasığımda böyle seğirme gibi atmalar oluyorduBenzer belirtileri yaşadım adetimin geçmesinde 5. Gün yani bu sabah test yaptım pozitif çıkt. İdrarım turuncuya yakındı. Midem de bi tuhaflık vardı ağrımı hazımsızlık mı ne olduğunu bilmiyorum henüz geçmiş değil. Aşırı tuvalete çıkmağı istediği 15 ila 20 dakika arası ve kasıklarımda pıt pıt atma istediği regli olacakmışım gibi ıslaklık hissediyordum tuvalete gidince yok.bel ve sırt ağrım var benim. Ama bende lekelenme olmadı bende pazartesi ya da salı gideceği
Yaaa bebek istiyorsan inşallah vardır yüreğimden var olduğu geçti. Çünkü çok benziyor benim belirtilerimle. Sağlıkla gelsin kuzucuklarbenimde belim ve sırtım dün ağrıdı bi anda uzanınca geçti midemde aynı şekilde kasığımda böyle seğirme gibi atmalar oluyordu
Evet canım istiyorum :) bugün kandil dua ediyorum inşallah güzel haberler alırız .. Belirtilerin benim kuruntum oldugunu düşünmeye başlamıştım sendede olunca umutlandımm pazartesini bekliyorum :)Yaaa bebek istiyorsan inşallah vardır yüreğimden var olduğu geçti. Çünkü çok benziyor benim belirtilerimle. Sağlıkla gelsin kuzucuklar
Adetiniz geçikmiş istenilen bi gebelik durumuysa neden olmasın kan testi yaptır canımArkadaşlar selam, Adet tarihim 3 gün gecikti. Beyaz akıntım oluyordu ama dün tek seferlik biraz pembe renkte geldi sonra kesildi. Başka belirti derseniz de adet tarihimden bir gün önce baş dönmesi yaşadım. Midem de bir tuhaflık var 4 5 gündür ve ara ara adet olacakmışım gibi hissediyorum ama anlık geçiyor. Göğüslerim biraz şiş gibi bir de idrara çok sık çıkıyorum. bunları yazarken bile adet olacakmışım gibi gelmiyor. Test yapın diyeceksiniz ama ben 1 hafta geçmesi durumunda hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Sadece başından böyle bir belirtiler geçmiş olan veya bilgisi olanlardan fikirlerini merak ediyorum
Bende belirti aramadım aslında burda kızları okudukça etkileniyor muyum diye çok sordum kendime. Dün böyle vücuduma bi aşırı hafif bi titreme geldi benim birlikte çalıştığım ablaya söyledim sen bekleme yarın bi test yap dedi burda kızlarda yap diyordu ama birimin yüzüne karşı yap demesi farklıymış hemen bu sabah yaptımEvet canım istiyorum :) bugün kandil dua ediyorum inşallah güzel haberler alırız .. Belirtilerin benim kuruntum oldugunu düşünmeye başlamıştım sendede olunca umutlandımm pazartesini bekliyorum :)
Bana 1 hafta gecince idrar yap dediler hemen belli olmaz diye söylediler bende dedim kendi halimde takılayım biBende belirti aramadım aslında burda kızları okudukça etkileniyor muyum diye çok sordum kendime. Dün böyle vücuduma bi aşırı hafif bi titreme geldi benim birlikte çalıştığım ablaya söyledim sen bekleme yarın bi test yap dedi burda kızlarda yap diyordu ama birimin yüzüne karşı yap demesi farklıymış hemen bu sabah yaptımŞükürler olsun. Eşime bile şu an söylemeyi düşünmüyorum kan tahlili verdikten sonra söylemeyi planlıyorum. Amin kuzucum amin rabbim ve bedenin en güzel cevabı sana verecektir
Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum canımAdetiniz geçikmiş istenilen bi gebelik durumuysa neden olmasın kan testi yaptır canım
bu hafta regl olmazsam koşarak kan testi yaptıracağımBende belirti aramadım aslında burda kızları okudukça etkileniyor muyum diye çok sordum kendime. Dün böyle vücuduma bi aşırı hafif bi titreme geldi benim birlikte çalıştığım ablaya söyledim sen bekleme yarın bi test yap dedi burda kızlarda yap diyordu ama birimin yüzüne karşı yap demesi farklıymış hemen bu sabah yaptımŞükürler olsun. Eşime bile şu an söylemeyi düşünmüyorum kan tahlili verdikten sonra söylemeyi planlıyorum. Amin kuzucum amin rabbim ve bedenin en güzel cevabı sana verecektir
Anladım canım benimBana 1 hafta gecince idrar yap dediler hemen belli olmaz diye söylediler bende dedim kendi halimde takılayım bi
Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum canım
Bence zamanında yapmışsın testinizi ama bi kaç kere tekrarlayın isterseniz. Burda okuduğum kadarıyla geç döllenme de olabiliyormuşMerhaba hanımlar, bu konuda benim de kafam karışıkadetime 3 4 gün kala 2 3 gün kahve telvesi gibi siyaha yakın kahverengi akıntı geldi, herhangi bir kanama olmadı. Yaklaşık 2 gün sürdü 3.de baya azalarak bitti. Yerleşme kanaması olabilir yazıyor bazı dr yazılarında. Normal adet günüm salı idi. Göğüslerimde sislik ve uçlarında hassasiyet var. Genelde de düzenli gelir. Bugün 4. Günü olması gerekmesine rağmen hala gelmedi. Dün test idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Test için erken mi davrandım acaba? Daha önce benzerini yaşayan var mı?
Kan verdin mibu hafta regl olmazsam koşarak kan testi yaptıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?