Gebelik Belirtisi Mi

norior

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
50
20
3
Sol kasığımdan aşağıya doğru kas ağrısına benzer bir ağrım var yürüdükçe baskı daha çok artıyordu. 3 gün kadar sürdü. Hamilelik belirtisi olabilir mi?

Sol kasığımdan aşağıya doğru kas ağrısına benzer bir ağrım var yürüdükçe baskı daha çok artıyordu. 3 gün kadar sürdü. Hamilelik belirtisi olabilir mi?
Ayni agri bendede vardi dun hamile oldugumu ogrendim. İnsaAllah bebisin seninledir bata kac gun var

9 mart son adet başlangıcımdı. Bugün olmam gerekiyordu normalde ama henüz başlamadı. İnşallah bebişim benimledir 🥹
Merhabaa bilgisi olan varsa yazabilir benim önceki yumurtlama günümde en yüksesk şans olan günde yunurta akı gibi bi akıntı vardı ve leke vardı hafif yumurtlama günü belirtisi diye biliyorum fakat bu sefer olmadı acaba nedir ? Çok hafif batma var göğüs uçlarımda aşırı değil bazen gelip gidebiliyor çok acı verici değil karnım ağrır gibi oldu bugün sonra ise hugün yumurtlama günüm en yüksek şansın olduğu gün bugün başka bi bekirtim felan yok sabah midem bulanır gibi oldu ama geçti sonra

9 mart son adet başlangıcımdı. Bugün olmam gerekiyordu normalde ama henüz başlamadı. İnşallah bebişim benimledir 🥹
Sizce gebelik var mı fotoğrafta

Eklentiler

• 447E5044-86EF-4AE3-B663-546FE6E96367.webp
    447E5044-86EF-4AE3-B663-546FE6E96367.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 66
Sizce gebelik var mı fotoğrafta
Canıım hayırlı olsun inşallah ikinci çizgi silik var gibi varsa inşallah daha yeni olduğu için böyle çıkmıştır kan verdin mi yoksa eğer kan ver netleşsin içirahatlasın gerekirse tekrr test yap ozaman net belli olur

Back
X