Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıca beyaz akıntım da çok yoğunAdetim 12 gün gecikti ve aşırı yanma sürekli idrara çıkma ve kasık batmalarım var sizce gebelik mi enfeksiyon mu artık test yapmaya korkuyorum
12 gün geçmiş kızzzzzz nasıl test yapmazsın çabuk yarın sabah test yapAdetim 12 gün gecikti ve aşırı yanma sürekli idrara çıkma ve kasık batmalarım var sizce gebelik mi enfeksiyon mu artık test yapmaya korkuyorum
Off çıkmıyo sonra yıkılıyorum yaaa bir hafta daha mı beklesem12 gün geçmiş kızzzzzz nasıl test yapmazsın çabuk yarın sabah test yap
Bitanem 12 gün normal mi sence???? Çocuğun cinsiyeti belli olacak neredeyseOff çıkmıyo sonra yıkılıyorum yaaa bir hafta daha mı beklesem
Tamam yarın nöbetçi eczane bulursam alıp Yapıcam o zaman çıkmıycak gibi hissediyorum ama bakalım nasipBitanem 12 gün normal mi sence???? Çocuğun cinsiyeti belli olacak neredeyse
İlk idrarla yap ama inanıyorum çıkacakTamam yarın nöbetçi eczane bulursam alıp Yapıcam o zaman çıkmıycak gibi hissediyorum ama bakalım nasip
İnşallah ya artık kafam çok karışıyo her ay yapıyorum silik çizgi ama peşinden hemen adet oluyorum nasıl bişey anlamadımİlk idrarla yap ama inanıyorum çıkacak
İnşallah ya artık kafam çok karışıyo her ay yapıyorum silik çizgi ama peşinden hemen adet oluyorum nasıl bişey anlamadım
Altı gün geçmiştiGeçen sefer kaç gün gecikince yaptın?
Anladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybiAltı gün geçmişti
Anladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybi
Yapıcam inşallah bakalım en geç pazartesi de yapabilirim yarın olmasa daAnladım, bence yarın yapmalısın dile kolay 12 gün ama yine de senin kararın beybi
Güzel haberlerle inşallahYapıcam inşallah bakalım en geç pazartesi de yapabilirim yarın olmasa da
İnşallah çok teşekkür ederimGüzel haberlerle inşallah