• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi ne zaman baslar?

inas34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
217
41
13
Kızlar gebelik belirtisi ne zaman başlar? Bebek tutunduğu anda başlar yoksa biraz büyümesi mi gerekir? Bebeği olanlar ilk en zaman hissettiniz anladınız? Sonradan hee şu da belirtiymis dediniz? Ovitrelle vurulanlar sizde belirtiler nasıl di ne zaman başladı ne zaman öğrendiniz?

kızlar kımse yok mu

Benim ilk gebeliğim 4 yıl sonunda kendiliğinden oldu. 3 aşılama ile tutmayan. Ama malesef boş gebelikten kürtaj oldum. Vardır bir hayır dedim. Benim sadece adet olacakmış gibi alt karında sızı olur ya öyle oldu tek. dedim geliyor herhalde. Ama gebelikmiş. Önce idrarda çıktı sonra kan verdim. Sonra kese görmeye gittim. 4+3 demişti. 8 haftaya kadar sağlıklı kese ilerledi, ama bebek görünmedi. Dediğim gibi hiç beklemiyordum adet olmayı bekliyordum. Bence bir belirti bekleme sende. 6 haftanın içine girdiğimde kusmalarım ve uyku hali başlamıştı.

Benim ilk gebeliğim 4 yıl sonunda kendiliğinden oldu. 3 aşılama ile tutmayan. Ama malesef boş gebelikten kürtaj oldum. Vardır bir hayır dedim. Benim sadece adet olacakmış gibi alt karında sızı olur ya öyle oldu tek. dedim geliyor herhalde. Ama gebelikmiş. Önce idrarda çıktı sonra kan verdim. Sonra kese görmeye gittim. 4+3 demişti. 8 haftaya kadar sağlıklı kese ilerledi, ama bebek görünmedi. Dediğim gibi hiç beklemiyordum adet olmayı bekliyordum. Bence bir belirti bekleme sende. 6 haftanın içine girdiğimde kusmalarım ve uyku hali başlamıştı.
inşallah en kısa zamanda senınde saglıklı bır bebişin olur 20 eylul de ovıtrelle vuruldum bugun dokuzuncu gun heyecanlanmaya basladım karın agrısı dısında pek bıseyım de yok fıkır alıyorum işte

Sadece sabırla bekle. Hiç belirtide arama. Umarım tutmuştur. Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X