• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi olabilir mi

netan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
3
Merhaba bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik her ay düzenli adet oluyorum
Reglime 2 gün var
Yaklasık 1 haftadır sol kasıgımda batma,vajinal akıntı da artıs,gögüs ucumda asırı agrı ve gögsümde ısı artısı oldu
Adetime 8-9 gün varken erken gebelik testi yapmıstım negatifti sonra yapmadım hic
Sizce regli bekleyeyim mi yoksa yarın kan ya da idrar testi mi yapayım
Öok merak rdiyorum bu belirtileri yasayıp gebelik yasayan oldu mu

Canım kan ver bence yarın Herşey gebelik belirtisi olabilir ya da hiç bir şey olmayabilir bazen çok istediğimiz için kendimizi çok dinliyoruz normal şeyleri bile belirti sanıyoruz en iyisi kan vermek

Canım kan ver bence yarın Herşey gebelik belirtisi olabilir ya da hiç bir şey olmayabilir bazen çok istediğimiz için kendimizi çok dinliyoruz normal şeyleri bile belirti sanıyoruz en iyisi kan vermek
Evet sürekli kendimi analiz ediyorum :( erken gebelik belirtileri arasına girer mi bu yasadıklarım merak ediyorum
Son günlerde de tuz şeker ve bulaşık detarjanının kokusunu normalden on kat daha keskin alıyorum

Evet sürekli kendimi analiz ediyorum :( erken gebelik belirtileri arasına girer mi bu yasadıklarım merak ediyorum
Son günlerde de tuz şeker ve bulaşık detarjanının kokusunu normalden on kat daha keskin alıyorum
girer canım regl belirtileriyle aynı zaten tamamen ama mesela benim en ayırt edici olanı genital bölgeme aniden iğne batıyor gibi ağrı girmesiydi ve beyaz şeffaf akıntıydı kaşık ağrısı hassasiyet hepsi regl de olduğu gibiydi

girer canım regl belirtileriyle aynı zaten tamamen ama mesela benim en ayırt edici olanı genital bölgeme aniden iğne batıyor gibi ağrı girmesiydi ve beyaz şeffaf akıntıydı kaşık ağrısı hassasiyet hepsi regl de olduğu gibiydi
Anladım canım sen regl gecikmesiyle mi ögrenmistin
Ne önerirsin benim icin test yapayım mı 2 güm daha bekleyeyim mi

Anladım canım sen regl gecikmesiyle mi ögrenmistin
Ne önerirsin benim icin test yapayım mı 2 güm daha bekleyeyim mi
Canım ben 3 gün kala miratech test markasıyla öğrendim ama emin olamadığım için tekrar yaptım sabah sonra kan verdim öyle öğrendim

Merhaba bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik her ay düzenli adet oluyorum
Reglime 2 gün var
Yaklasık 1 haftadır sol kasıgımda batma,vajinal akıntı da artıs,gögüs ucumda asırı agrı ve gögsümde ısı artısı oldu
Adetime 8-9 gün varken erken gebelik testi yapmıstım negatifti sonra yapmadım hic
Sizce regli bekleyeyim mi yoksa yarın kan ya da idrar testi mi yapayım
Öok merak rdiyorum bu belirtileri yasayıp gebelik yasayan oldu mu
Ne yaptınız acaba şu an bu belirtilerden sonra gebelik mi çıktı adet mi oldunuz?

Back
X