Youtube de izlediğim hamile oldugumu bilmiyordum videolari psikolojimi bozdu galbaPsikolojik hepsi
Teşekkür ederim. PanikledimDeğilsin ictigin ilaçtan veya psikolojik olarak böyle hissediyorsun
Teşekkür ederim. Panikledim
aslinda hic suphem yoktu su hamile oldugumu bilmiyordum videolarindan once. Gercekten insan kendinden supheleniyor. Su anda tahlil yaptirma imkanim da yok ne yazik ki yogun bir tempodayimKan tahlili yaptırırsan için rahat eder. Aradan 2 ay geçmiş muhakkak çıkardı hamile olsan
Hata ettimbu kadar korkacaksan niye yaptın
neden korunmadın
yada neden beraber oldun
aslinda hic suphem yoktu su hamile oldugumu bilmiyordum videolarindan once. Gercekten insan kendinden supheleniyor. Su anda tahlil yaptirma imkanim da yok ne yazik ki yogun bir tempodayim
Neredeyse doguracagim hala hamilelik belirtim yok. Bence hamilede olabilirsin.Haziranin sonu temmuzun basi gibi erkek arkadasimla iliski yasadim. Yumurtalama donemime yanilmiyosam 3 veya 4 gun vardi. Iliskiden 3-4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım. Regl dönemim 3 gün sürdü. 4. Gun 4 kutu gebelik testi bitirdimhepsi negatif. Sonra ben tatmin olmadim tabi. Bir zaman sonra bu kez ultra erken gebelik testi aldim ve o da negatif. Ama sorun su ki kilo alimini durduramiyorum ve kasıklarımda agriyla siskinlik var. Ve normalde hic mide bulantim olmazdi son zamanlarda midem bulaniyor ama kusma yok. Ve cok hareketsiz oldugum icin devamli tembelim. Regl donemim şaşmiyor zamaninda oluyorum ama azalma var. Hamile miyim ben ? Doktora gitme imkanim yok. Yorumlariniz icin tesekkur ederim
ne güzel tecrübe etmiş oldunHata ettimdüşünemedim. Tecrubem yoktu
Çok haklisin ablacim (saygidan abla diyorum) ben de pisman oldum tekrari olmayacak Allah korusunÖzel hastanede yarım saatini almaz doktora bile gitmene gerek yok direkt vezneye hamilelik testi yaptırmak istiyorum der kan verir sonucu internetten görürsün.
Bir daha böyle bir hataya düşmemeni dilerim. Boş yere vücuduna saçma sapan hormon almissin. Hamile degilsen bile kendine çok büyük zarar verecek bir ilaç kullanmışsın. Yazık etme güzelim kendine...
Evet mahvediyor. Hic dogru degilmis aslinda kullanmam. Dusuk ama hala ihtimal var mi yaKullandığınız ertesi gün hapı bu tarz yan etkiler yapmıştır muhtemelen. Insan in bütün dengesini bozuyor onlar. Adet düzenini bozuyor, karın ve kasık ağrılarına sebep oluyor.
Hamile olma ihtimaliniz çok düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?