• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi olmaması

hyagmur

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Arkadaslar 5+2 haftalık hamileyim ama benim hic belirtim yok denebilir göğüs hassassiyeti ara ara var bazen kayboluyor mide bulantısı hiç yok yorgunluk yok sivilce vs yok az az kasık ağrısı var ama hep yok bu sekilde yasayan var mı gebeliğini normal mi anlamadım

9. Haftaya kadar benimde öyleydi 0 belirti vardı çok rahattım. 9 Dan sonra bulantılar ve aşırı uyku geldi 13. Te normale döndü. Dilerim sağlıkla ilerler kucağınıza alırsınız ama bebiş tekmelerini hissedene kadar insan korkuyor herkes aynı içinizi ferah tutun rahat geçecek demek ki 🌻

Benim hamileligim boyunca hiç bulantım olmadı, sivilcem çıkmadı. Hatta cildim muhteşem oldu diyebilirim. 5. haftada biraz ateş basması haricinde hiçbir belirti yoktu.

Benim hamileligim boyunca hiç bulantım olmadı, sivilcem çıkmadı. Hatta cildim muhteşem oldu diyebilirim. 5. haftada biraz ateş basması haricinde hiçbir belirti yoktu.
Göğüs hassasiyetim vardı asırı değil ama normal oda kayboldu o yüzden tedirgin oldum biraz

Göğüs hassasiyeti gidip gelebiliyor. Belirtilere çok takılmayın. Allah göstermesin bazen düşük yapan kadınlarda hala hamileymiş gibi belirtiler devam edebiliyor. Çok anlamı yok yani o yüzden.

Benimde 7 haftada başladı zaten o haftalarda genelde erken belirti için

Benim de belirtim yok sadece kokularda midem rahatsız oluyor boş gebelik korkusu oluyor içimde

Arkadaslar 5+2 haftalık hamileyim ama benim hic belirtim yok denebilir göğüs hassassiyeti ara ara var bazen kayboluyor mide bulantısı hiç yok yorgunluk yok sivilce vs yok az az kasık ağrısı var ama hep yok bu sekilde yasayan var mı gebeliğini normal mi anlamadım
Çok var canım aylarca hamile olduğunu anlamayan bile var sıkıntı yoksa bence sevin

Öyle hemen başlamaz belirtiler 😀 7. Haftaya doğru başlıyor ben ne yaşıyorum diyorsun ama belirtisiz de geçirenler yok mu var 😀 şanslı bir azınlık onlar

erken yumurtlama mı oldu acaba benimde bir hafta geri çekti geriden geliyordu cumartesi kontrolüm var
Benim ki öyle galiba doktor herkesin yumurtlama bebek yerleşme zamanı vs farklı oldugunu söyledi oynayabiliyormuş ben de önden gitmesine şaşırdım zaten

Benim ki öyle galiba doktor herkesin yumurtlama bebek yerleşme zamanı vs farklı oldugunu söyledi oynayabiliyormuş ben de önden gitmesine şaşırdım zaten
Önden gitsin sağlıklı oldun yeter 😊 kalp atışını duymuş muydun

Kızlar kalp atışını duydum belirti olmaması normalmiş 🙂

Back
X