Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğüs hassasiyetim vardı asırı değil ama normal oda kayboldu o yüzden tedirgin oldum birazBenim hamileligim boyunca hiç bulantım olmadı, sivilcem çıkmadı. Hatta cildim muhteşem oldu diyebilirim. 5. haftada biraz ateş basması haricinde hiçbir belirti yoktu.
Çok var canım aylarca hamile olduğunu anlamayan bile var sıkıntı yoksa bence sevinArkadaslar 5+2 haftalık hamileyim ama benim hic belirtim yok denebilir göğüs hassassiyeti ara ara var bazen kayboluyor mide bulantısı hiç yok yorgunluk yok sivilce vs yok az az kasık ağrısı var ama hep yok bu sekilde yasayan var mı gebeliğini normal mi anlamadım
benimde yoktu gelip gidiyordu ya da ama sıkıntı yokmuş çok şükür kalp atışını duydum hala bi belirtim yokBenim de belirtim yok sadece kokularda midem rahatsız oluyor boş gebelik korkusu oluyor içimde
merhaba kaçıncı haftada duydunuzbenimde yoktu gelip gidiyordu ya da ama sıkıntı yokmuş çok şükür kalp atışını duydum hala bi belirtim yok
Merhaba Benim takvimime göre 5+6 ama doktor 6+2 olarak ölçtümerhaba kaçıncı haftada duydunuz
erken yumurtlama mı oldu acaba benimde bir hafta geri çekti geriden geliyordu cumartesi kontrolüm varMerhaba Benim takvimime göre 5+6 ama doktor 6+2 olarak ölçtü
Benim ki öyle galiba doktor herkesin yumurtlama bebek yerleşme zamanı vs farklı oldugunu söyledi oynayabiliyormuş ben de önden gitmesine şaşırdım zatenerken yumurtlama mı oldu acaba benimde bir hafta geri çekti geriden geliyordu cumartesi kontrolüm var
Önden gitsin sağlıklı oldun yeterBenim ki öyle galiba doktor herkesin yumurtlama bebek yerleşme zamanı vs farklı oldugunu söyledi oynayabiliyormuş ben de önden gitmesine şaşırdım zaten