Nasıl bir karın ağrısı regl ağrısından şiddetli miMerhaba kızlar dün beta 15.15 çıktı doktor gebe olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi bugün de çok karın ağrım var sizce normal midir ya da neden ağrıyordur bir bilgisi olan var mı acaba
Benim regl ağrılarım çok fazla ağrılı olur zaten bu da öyle bir ağrıNasıl bir karın ağrısı regl ağrısından şiddetli mi
Yani hamileliğimi öğrendiğim zamanlar benim de çok ağrım oldu ama daha ziyade bel, kuyruk sokumu ağrım oldu benim. Regl ağrısı tarzı ağrılar yerleşme döneminde normal diye biliyorum da çok aşırıysa bi hastaneye görünün derimBenim regl ağrılarım çok fazla ağrılı olur zaten bu da öyle bir ağrı
Karın mi kasik mi bende kasik ağrısı var hamile olabilir miyim bilmiyorum aynı regli agrisiMerhaba kızlar dün beta 15.15 çıktı doktor gebe olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi bugün de çok karın ağrım var sizce normal midir ya da neden ağrıyordur bir bilgisi olan var mı acaba
Ağrılar nasıl, kramp şeklinde mi? Ve ne sıklıkla?Merhaba kızlar dün beta 15.15 çıktı doktor gebe olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi bugün de çok karın ağrım var sizce normal midir ya da neden ağrıyordur bir bilgisi olan var
Göründüm kistte var bende ama yarın tekrar beta için kan vercemYani hamileliğimi öğrendiğim zamanlar benim de çok ağrım oldu ama daha ziyade bel, kuyruk sokumu ağrım oldu benim. Regl ağrısı tarzı ağrılar yerleşme döneminde normal diye biliyorum da çok aşırıysa bi hastaneye görünün derim
Kanamam oldu şuanBenim tek belirtim regl ağrısıydı ilk 3-4 ay da ağrım oldu rahim genişliyor, değişiyor. Gebesiniz zaten inşallah sağlıkla ilerler
regl gununuz mu peki acaba kimyasal mi geciriyorsunuzKanamam oldu şuan
Hayır günüm 3 gün gecikti normalde gecikme olmuyor bende gününden gününe regl oluyordum erken gebelik testi de kan testi de pozitiftiregl gununuz mu peki acaba kimyasal mi geciriyorsunuz
Kimyasal gebelik mi acaba leke mi geldi yoksa tamamen söküldünuz muHayır günüm 3 gün gecikti normalde gecikme olmuyor bende gününden gününe regl oluyordum erken gebelik testi de kan testi de pozitifti
Leke henüz daha sökülmedim ama sancım varKimyasal gebelik mi acaba leke mi geldi yoksa tamamen söküldünuz mu
Belki normal lekelenmedir cnm gebelikte normal dinlen bol bol sancin olabilir genelde herkes bu sekilde gebelik ogreniyor insallah donmezLeke henüz daha sökülmedim ama sancım var
Henüz daha sökülmedim kahve rengi biraz fazla akıntıKimyasal gebelik mi acaba leke mi geldi yoksa tamamen söküldünuz mu
İnsallah devami gelmez cnm hayirlisi olsun HakkindaHenüz daha sökülmedim kahve rengi biraz fazla akıntı
Benimde fazlaca ağrım vardı regl ağrısı gibiydi bu ağrı yerleşme olarakta adlandırılıyor bende öyle düşündüm ama kimyasal olmuştuHenüz daha sökülmedim kahve rengi biraz fazla akıntı
Kahve rengi olabiliyor yerleşme kanaması ayaklarınızı biraz yukarda tutarak dinlenin ve ilk 3 ay dikkatli olun doktora gidin progestan verir bana ondan vermişti o zamanlar biraz halsizlik uyku yapar ama fitil olarak da alan var ben içmiştimHenüz daha sökülmedim kahve rengi biraz fazla akıntı
Belki gebesinizdir ama bazen tutunurken kanama fazla olabiliyor. Bence binacile gidip durumu anlatin. Belki progestan fln iğne verip tutunmayı desteklerler.Henüz daha sökülmedim kahve rengi biraz fazla akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?