Gebelik belirtisi ve karın ağrısı

elif dyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2025
41
1
1
25
Merhaba kızlar dün beta 15.15 çıktı doktor gebe olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi bugün de çok karın ağrım var sizce normal midir ya da neden ağrıyordur bir bilgisi olan var mı acaba

Merhaba kızlar dün beta 15.15 çıktı doktor gebe olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi bugün de çok karın ağrım var sizce normal midir ya da neden ağrıyordur bir bilgisi olan var mı acaba
Nasıl bir karın ağrısı regl ağrısından şiddetli mi

Benim regl ağrılarım çok fazla ağrılı olur zaten bu da öyle bir ağrı
Yani hamileliğimi öğrendiğim zamanlar benim de çok ağrım oldu ama daha ziyade bel, kuyruk sokumu ağrım oldu benim. Regl ağrısı tarzı ağrılar yerleşme döneminde normal diye biliyorum da çok aşırıysa bi hastaneye görünün derim

Karın mi kasik mi bende kasik ağrısı var hamile olabilir miyim bilmiyorum aynı regli agrisi

Merhaba kızlar dün beta 15.15 çıktı doktor gebe olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan vermeye gel dedi bugün de çok karın ağrım var sizce normal midir ya da neden ağrıyordur bir bilgisi olan var
Ağrılar nasıl, kramp şeklinde mi? Ve ne sıklıkla?

Göründüm kistte var bende ama yarın tekrar beta için kan vercem

Benim tek belirtim regl ağrısıydı ilk 3-4 ay da ağrım oldu rahim genişliyor, değişiyor. Gebesiniz zaten inşallah sağlıkla ilerler

Henüz daha sökülmedim kahve rengi biraz fazla akıntı
Kahve rengi olabiliyor yerleşme kanaması ayaklarınızı biraz yukarda tutarak dinlenin ve ilk 3 ay dikkatli olun doktora gidin progestan verir bana ondan vermişti o zamanlar biraz halsizlik uyku yapar ama fitil olarak da alan var ben içmiştim

Adet olacak gibi his de normal umarım değer artar 2 kat artması lazım sürekli takipde olun kan verip baktirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…