Gebelik belirtisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi duyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

duyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
38
-9
1
32
Kızlar merhaba benim cift çıkan testten sonra adet olduğumu sandim 5 gündür lekelenme şeklinde oluyor hiç böyle olmazdı sadece peçete de görüyorum acaba bebek olabilir mi

Kimyasal gebelik olmuş olabilir

Onu Bi aile dostumuz yaptırdı neresi bilmiyorum bal karışımlı Bi macun eşimde kullanıyor baya bi ücret ödedik
İçinde gingseng, propolis, arı sütü, polen, çam balı yada çiçek balı veya pekmez bir çok ürün vardır ne kadar ödediniz

Kızlar merhaba benim cift çıkan testten sonra adet olduğumu sandim 5 gündür lekelenme şeklinde oluyor hiç böyle olmazdı sadece peçete de görüyorum acaba bebek olabilir mi
Çift çıkan derken yani gebelik öğrendiniz sonra lekelenme mi başladı ? Düşük tehlikeniz olmasın bence hemen doktora gidin progesteron falan başlar
Gebelikte hiçbir akıntı tarzı leke kanama normal değil diyorlar

Çift çıkan derken yani gebelik öğrendiniz sonra lekelenme mi başladı ? Düşük tehlikeniz olmasın bence hemen doktora gidin progesteron falan başlar
Gebelikte hiçbir akıntı tarzı leke kanama normal değil diyorlar
Evet teslim önce çok net çıktı sonraki gün silik çıktı 5 gündür de lpekelenme var adet sandim ama hiç adet gibi degil

İçinde gingseng, propolis, arı sütü, polen, çam balı yada çiçek balı veya pekmez bir çok ürün vardır ne kadar ödedinkestan3

İçinde gingseng, propolis, arı sütü, polen, çam balı yada çiçek balı veya pekmez bir çok ürün vardır ne kadar ödediniz
Kestane balı arı sütü polen bir çok ot gibi şeyler var el yapımı 2250 tl 1 kilo kavanoz da

Evet teslim önce çok net çıktı sonraki gün silik çıktı 5 gündür de lpekelenme var adet sandim ama hiç adet gibi degil
Neden doktora gitmediniz
Bence gidin bi baktırın içiniz rahat etsim

Back
X