Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa Allah korusun bu ay çok kuvvetli bir karışım yedim çok umutluydumKimyasal gebelik olmuş olabilir
ne karışımı bana da söyler misiniz bende yaoayimAaaa Allah korusun bu ay çok kuvvetli bir karışım yedim çok umutluydum
Onu Bi aile dostumuz yaptırdı neresi bilmiyorum bal karışımlı Bi macun eşimde kullanıyor baya bi ücret ödedikne karışımı bana da söyler misiniz bende yaoayim![]()
İçinde gingseng, propolis, arı sütü, polen, çam balı yada çiçek balı veya pekmez bir çok ürün vardır ne kadar ödedinizOnu Bi aile dostumuz yaptırdı neresi bilmiyorum bal karışımlı Bi macun eşimde kullanıyor baya bi ücret ödedik
Çift çıkan derken yani gebelik öğrendiniz sonra lekelenme mi başladı ? Düşük tehlikeniz olmasın bence hemen doktora gidin progesteron falan başlarKızlar merhaba benim cift çıkan testten sonra adet olduğumu sandim 5 gündür lekelenme şeklinde oluyor hiç böyle olmazdı sadece peçete de görüyorum acaba bebek olabilir mi
Evet teslim önce çok net çıktı sonraki gün silik çıktı 5 gündür de lpekelenme var adet sandim ama hiç adet gibi degilÇift çıkan derken yani gebelik öğrendiniz sonra lekelenme mi başladı ? Düşük tehlikeniz olmasın bence hemen doktora gidin progesteron falan başlar
Gebelikte hiçbir akıntı tarzı leke kanama normal değil diyorlar
İçinde gingseng, propolis, arı sütü, polen, çam balı yada çiçek balı veya pekmez bir çok ürün vardır ne kadar ödedinkestan3
Kestane balı arı sütü polen bir çok ot gibi şeyler var el yapımı 2250 tl 1 kilo kavanoz daİçinde gingseng, propolis, arı sütü, polen, çam balı yada çiçek balı veya pekmez bir çok ürün vardır ne kadar ödediniz
Oy oy fiyatlara bakKestane balı arı sütü polen bir çok ot gibi şeyler var el yapımı 2250 tl 1 kilo kavanoz da
İnşallah güzel haberim olursa size hediye ederim birazOy oy fiyatlara bakşifa olsun inşallah güzel haberle gelin
![]()
Neden doktora gitmedinizEvet teslim önce çok net çıktı sonraki gün silik çıktı 5 gündür de lpekelenme var adet sandim ama hiç adet gibi degil
Güzel kalbinizdem öperim düşünmeniz yeter siz güzel haber verin yeter banaİnşallah güzel haberim olursa size hediye ederim biraz![]()
Adet sandım her gün artacak diye bekledim 5 gün oldu haftasonu girdi derken yarın gideceğimNeden doktora gitmediniz
Bence gidin bi baktırın içiniz rahat etsim
Teşekkür ederim inşallah bekleyen herkese nasip olsun banada yarın doktora gideceğimGüzel kalbinizdem öperim düşünmeniz yeter siz güzel haber verin yeter bana![]()
AminnnTeşekkür ederim inşallah bekleyen herkese nasip olsun banada yarın doktora gideceğim
İnşallah ama hiç sanmıyorum güzel bisey olacak mide ve sırt ağrısı başladı smdi deAminnnsonucunuzu bana da haber versin güzel haberle gelin
![]()
Sanmadığınız zamanda olur hep mucizelerİnşallah ama hiç sanmıyorum güzel bisey olacak mide ve sırt ağrısı başladı smdi de