Gebelik belirtisi

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben yurtdisindan yazıyorum (fransa) şimdi yaklaşık 2 aydır eşimle çocuk istiyoruz ve 1 aydır çalışmalara başladık 3 kez korunmasiz iliski oldu en son doğurganlık dönemde oldu ve şöyle bir durum var benim reglim 15 gun gecikti ama bu gecikme süresince de öncede 4 kez evde idrar testi yaptım ve hep negatif geldi son yaptığım testte zamanında akintiyla beraber iğne ucu kadar Bi kan geldi önemsemedim ertesi gün leke şeklinde geldi daha sonra 1 bucuk hadi 2 gun normal regl gibi kanama oldu normalde 5 ila 6 gun süren reglim o gün iki gün sürdü daha sonra kan testi için gittim fakat Avrupa kuralları diyelim yurtdisinda yaşayanlar anlar reçetesiz kan almadılar ve doktorum tatile ayrılmış ve 2 ay yok kadın doğuma randevu almak istedim oda yok şimdi kaldım böyle ve hala belirtilerim devam ediyor kasikta batma şeklinde önceden süt kesiği gibi yapışkan akintim vardı ve çok fazla şimdi ise çok şeffaf şekilde akintim var goguslerimin uç kısmı az da olsa hassas ,etrafi koyu renkte genis ve hala şiş ve hala sanki adet olacak gibi belim ve kasiklarimda ağrılar var iki gün önce kustum yemeklerden tiksinmeye başladım yumurta ve et ürünleri burnuma kokuyor çok kötü napicam bilmiyorum testte yapamıyorum umudum gitti 2 gun kan gelince sizce varmı bebek???gec döllenme olunca böylemi olur hiç bilmiyorum?ve ilk hamilelik olacak inşallah
Bende yurt dışında yaşıyorum dediğiniz gibi ne randevu ne bakiyorlar size bir fikir verecegim acile jinekolog bölümüne gidin akşam gidin kasiklarim cok agriyor diyin ağrımasada cok agriyormus gibi yapın hamilelikte şüpheleniyorum dediğiniz anda sizi ultrasyona alir oradan bakarsınız ben direk öyle yaptım 6 haftalik hamile çıkmıştım hiç kanla fln ugrasmadim sizde uğraşmayın 😅🥰

Bende yurt dışında yaşıyorum dediğiniz gibi ne randevu ne bakiyorlar size bir fikir verecegim acile jinekolog bölümüne gidin akşam gidin kasiklarim cok agriyor diyin ağrımasada cok agriyormus gibi yapın hamilelikte şüpheleniyorum dediğiniz anda sizi ultrasyona alir oradan bakarsınız ben direk öyle yaptım 6 haftalik hamile çıkmıştım hiç kanla fln ugrasmadim sizde uğraşmayın 😅🥰
Onuda yaptım ama 12 saat bekledikten sonra bıkıp eve gittim sizde ne gibi belirti olmuştu?bide siz nerede yaşıyorsunuz?🤩😍

Benim her yaptığım idrar testi negatif çıktı ve hamile değilim diye şüphe etmedim🤷‍♀️

Onuda yaptım ama 12 saat bekledikten sonra bıkıp eve gittim sizde ne gibi belirti olmuştu?bide siz nerede yaşıyorsunuz?🤩😍
Ben italyada yaşıyorum fransaya taşınmayı düşünüyorduk ama almanyaya gidecegiz buradan 🥰12 saat çokmus ya mesela kendinizi acillik yapsanız da mı bakmazlar ben 40 dkka bekledim içeri girdim tabi 12 saat bekleyen de vardı ama jinekolog olduğu için hemen alıyorlardı benim birden kasiklarima ağrı giriyordu saplantı gibi bulantı fln yoktu öğrendikten sonra bulantilarim oluştu goguslerim hassastı bir de 10 gün adet gecikmesi yaşadım ondan sonra test yaptım anında pozitif çıktı eşim inanmadı ben hissettim hamile olduğumu akşam acile gittik benim daha omce de kimyasal gebelik gibi bir olay başımdan geçti tekrar aynı olur diye doktoru biraz telaslandirip içeri girdim 😅bir gittikki 6 haftalik olmuş şimdide 5 ay 1 haftalik teyzesi ellerinden öper Rabbim sanada hayırlı,saglikli bir evlat versin yoksa da üzülmeyin yine denersiniz parayla değil 😅😉🙃

Ben italyada yaşıyorum fransaya taşınmayı düşünüyorduk ama almanyaya gidecegiz buradan 🥰12 saat çokmus ya mesela kendinizi acillik yapsanız da mı bakmazlar ben 40 dkka bekledim içeri girdim tabi 12 saat bekleyen de vardı ama jinekolog olduğu için hemen alıyorlardı benim birden kasiklarima ağrı giriyordu saplantı gibi bulantı fln yoktu öğrendikten sonra bulantilarim oluştu goguslerim hassastı bir de 10 gün adet gecikmesi yaşadım ondan sonra test yaptım anında pozitif çıktı eşim inanmadı ben hissettim hamile olduğumu akşam acile gittik benim daha omce de kimyasal gebelik gibi bir olay başımdan geçti tekrar aynı olur diye doktoru biraz telaslandirip içeri girdim 😅bir gittikki 6 haftalik olmuş şimdide 5 ay 1 haftalik teyzesi ellerinden öper Rabbim sanada hayırlı,saglikli bir evlat versin yoksa da üzülmeyin yine denersiniz parayla değil 😅😉🙃
Yaaaa ne güzel 😘😘ben cok istiyorum bebeğim olsun diye cok mu stres yapıyorum acaba bilmiyorum valla ne kadar test yaptıysam negatif kan testine de korktum adet gibi bisi olunca gerçi daha yeni evliyiz ama yine de dedim olmazsa üzülürüm diye 🤷‍♀️şimdi işte bu tuhaf belirtiler oldu anlamadım kabizdan ishale döndüm 10 gun sürdü ishal hala ara ara devam ediyor 1 hafta kabız oldum sonra hep ishal şimdi ise yemeklerden tiksinmeye başladım 🥲cok heyecanlıyım ve stresliyim fransa cok tuhaf bir yer saglik sistemi guzel ama doktorlar surekli tatilde bir tane doktor yakalarsan sukret yani🤦‍♀️napcam bilmiyorum galiba jinekologu bekleyecem ağustosta geliyor randevu alabilirsem gideceğim 🤣inşallah vardır ya cok umutlaniyorum idrar testi de yapmadım artik😏doktoru bekleyecem 😕

Bu arada salı doktora kan vermeye gidicem ağustosta 22sinde ultrasona 🙂

Bu arada salı doktora kan vermeye gidicem ağustosta 22sinde ultrasona 🙂
Hamile olsanız kanama olmaz diye düşünüyorum olsa da 2 damla fln olmasi gerekir o da yerleşme kanamasi diye geçer ama belli olmaz sonuçlarınızj merak ediyorum yoksa da üzülmeyin Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah 😚

Back
X