Birde kızlar baya akıntım varKızlar bende hamile kalmak istiyorum. Adet gecikmesi olduğu için hastaneye gittim kist olduğunu söyledi adet olmam i için ilaç verdi kullandım adetin 3. günü hormon testi verdim sonuçlar güzel çıkmıştı doktorum femara verdi dediği tarihte kontrole gittim 27 Kasım'da ama bir gün öncesinde çok fazla akıntım ve ağrım vardı sağ bacağıma basamıyordum resmen 27 Kasım'da gittiğimde yumurtam belli bir büyüklüğe gelip çatlamıştı doktorum çok umutlu konuştu bu ay kesin hamile kalırsın dedi adetime bu bugünü saymazsak 3 gün var ve çatlama olduğundan beri sırt ağrım sağ kasik ağrım hiç kesilmedi göğüslerim çok şişmiş dokunamıyorum ve alt karın ağrısı mide bulantısı oluyor kasik ağrısından ayakta duramıyorum folik asit kullanıyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi mi?
Benimkide silik çizgi çıktı bugün kan testi verdim sende kan ver orda belli olur net bir şekilde canımBat 11 Aralık silik çizgi çıktı kızlar. Kasıklarım ve belim ağrıyor uyku hali sık idrara çıkma var
Evet belirti olabilirKızlar bende hamile kalmak istiyorum. Adet gecikmesi olduğu için hastaneye gittim kist olduğunu söyledi adet olmam i için ilaç verdi kullandım adetin 3. günü hormon testi verdim sonuçlar güzel çıkmıştı doktorum femara verdi dediği tarihte kontrole gittim 27 Kasım'da ama bir gün öncesinde çok fazla akıntım ve ağrım vardı sağ bacağıma basamıyordum resmen 27 Kasım'da gittiğimde yumurtam belli bir büyüklüğe gelip çatlamıştı doktorum çok umutlu konuştu bu ay kesin hamile kalırsın dedi adetime bu bugünü saymazsak 3 gün var ve çatlama olduğundan beri sırt ağrım sağ kasik ağrım hiç kesilmedi göğüslerim çok şişmiş dokunamıyorum ve alt karın ağrısı mide bulantısı oluyor kasik ağrısından ayakta duramıyorum folik asit kullanıyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi mi?
Pazar günü vericem inşallahBenimkide silik çizgi çıktı bugün kan testi verdim sende kan ver orda belli olur net bir şekilde canım
İnşallahPazar günü vericem inşallah
Kan testi sonucun belli oldu mu?Benimkide silik çizgi çıktı bugün kan testi verdim sende kan ver orda belli olur net bir şekilde canım
Hayır daha belli olmadı belli olunca olumlu veya olumsuz sizi bilgilendireceğimKan testi sonucun belli oldu mu?
Kaçıncı dakkada çıktı ilk 10 dakka içersinde çıktıysa vardır gebelikBat 11 Aralık silik çizgi çıktı kızlar. Kasıklarım ve belim ağrıyor uyku hali sık idrara çıkma var
2 dk içinde çıktı canımKaçıncı dakkada çıktı ilk 10 dakka içersinde çıktıysa vardır gebelik
Canım hamilesinKızlar anlamadım gebelik varmı
Ayyy inanamıyorum adetten 9 gün önce bu değer çok çok iyi hamilesinKızlar anlamadım gebelik varmı
Kaç olması gerekiyorAma daha çok yeni olduğu için 75 çikmiş
Onu bilemem ama hamilesin bu değer de 2 haftalık gebelik varKaç olması gerekiyor
Tamam teşekkürlerOnu bilemem ama hamilesin bu değer de 2 haftalık gebelik var
Pozitif göznz aydın 2 haftalık gibi duruyorBeta Hcg sonucum nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?